Quantcast

„Iki“ kepyklų dešimtmetis: kepinių inovacijas diktuoja kintantys žmonių poreikiai

Grįžti į straipsnį

Gerą

Gerą  portretas
ir skaniai kepančią kepyklėlę Klaipėdoje rasti neįmanoma.Visur pasižiūrėjus į produkciją - grožis ir puiki išvaizda. Nusipirkus - vienodas baisus saldumas, muilo ar termiškai apdirbtos pievų žolės(isivaizduoju kad jis butent toks:D) skonis ir nusivylimas.. Jeigu skyriaus asortimente rasi 2-3 skanius, nesubliuškusius ir šviežius produktus tai bus gerai.O gal tikrų produktų gamybai jau negauna? Prigrūsta visokių prieskoninių šiukšlių kurios tik naikina skanumą - todėl prieš atrandant kepinį, reikia nuolat pirkti kad viską išragauti ..Žodžiu - nieko gero.Važiuokit į Vilnių pasižiūrėti kokia turi būti kepinių kokybė ir kaip juos pardavinėti

Galerijos

Daugiau straipsnių