Quantcast

Galimą lėšų iššvaistymą Lietuvos pašte tirs FNTT

  • Teksto dydis:

Ikiteisminį tyrimą dėl galimo turto iššvaistymo valstybės valdomame Lietuvos pašte pavesta atlikti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai (FNTT), tai patvirtino Generalinė prokuratūra ir FNTT.

„Atlikti šį ikiteisminį tyrimą yra pavesta Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai. Šiuo metu, siekiant nepakenkti ikiteisminio tyrimo sėkmei, daugiau viešintinų detalių nėra“, – BNS pranešė prokuratūra.

FNTT nurodė BNS, kad tyrimas tarnybai pavestas Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroro sprendimu. Daugiau detalių tarnyba nepateikė.

Praėjusią savaitę paskelbta, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo turto iššvaistymo Lietuvos pašte.

Susisiekimo ministerija tuomet paskelbė, kad buvę Lietuvos pašto vadovai 2012–2016 metais galimai iššvaistė apie 3,7 mln. eurų bendrovės lėšų. Jie esą abejotinais tikslais įsiteigė antrinę įmonę „LP Mokėjimų sprendimai“.

Lietuvos paštas buvo vienintelis bendrovės akcininkas, o jai tada vadovavo tuometinė Lietuvos pašto vadovė Lina Minderienė.

Su L. Minderiene BNS nepavyko susisiekti ir trečiadienį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neišmanėlis

Neišmanėlis portretas
Todėl,kad Lietuvoje nėra jokios teisėtvarkos,kuo daugiau vogsi ,tuo labiau būsi gerbiamas ir visų ginamas .Lietuvoje vagys vagis ir gina. Kokia nauda iš Tavęs ar manęs,ką mes galim susimokėti ,jei nieko nevagiam ,kas nus net už mažiausią menkniekį gintų ,niekas .Reikia vogti molijonais ir nebūsi pakaltintas.

Dar kartą klausiu

Dar kartą klausiu portretas
Kodėl pradedami tirti išgrobstymai tik tuomet kai išsilaksto grobstytojai, suslepia-užrašo kitiems už vogtus pinigus įsigytą turtą, sunaikina įkalčius?Kur būna teisėsauga tiek metų, kur būna atsakingos kontroliuojančios institucijos kurių Lietuvoje ar ne 400 ? Tiesiog nėra žodžių apibūdinti tokiai šalies ,,tvarkai".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių