Quantcast

Druskininkuose uždarytas restoranas: netvarka pašiurpino lankytojus

  • Teksto dydis:

Gavę dviejų vartotojų nusiskundimus apie nešvarą ir netvarką UAB „Izumi“ restorane (Vilniaus al. 22, Druskininkai), Druskininkų valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) inspektoriai nedelsiant atliko neplaninį patikrinimą.

Žmonių nurodyti faktai pasitvirtino – restorane buvo nepakankamai išplautas gamybos inventorius, išvalyta įranga. Indų plovyklos buvo nešvarios, inventorius nepažymėtas pagal naudojimo paskirtį.

Virtuvėje tekančio karšto vandens temperatūra nesiekė reikiamos, maisto produktai buvo sudėti nepaisant tinkamos kaimynystės principų, dezinfekavimo medžiagos laikytos greta maisto produktų.Patikrinimo metu darbuotojai ne visiems šaldytiems maisto produktams (apie 4 kg) galėjo pateikti įsigijimo dokumentus, rasta 0,7 kg produktų su pasibaigusiu tinkamumo vartoti terminu.

Dėl UAB „Izumi“ restorane besikartojančių pažeidimų, Druskininkų VMVT priėmė griežtą sprendimą – laikinai sustabdyti šios viešojo maitinimo įmonės veiklą. Ją bus galima atnaujinti tik atlikus generalinį valymą ir tvarkymą bei pašalinus kitus patikrinimų metu nustatytus trūkumus. Įmonės atsakingiems asmenims skirtos nuobaudos.

Pagal viešojo maitinimo įstaigų vertinimo sistemą, restoranui šiais metais buvo skirtas tik 1 balas. Tai reiškia, kad jame higienos reikalavimų laikomasi labai prastai. UAB „Izumi“ restoranas priskirtas padidintos rizikos įmonių grupei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piktas

Piktas portretas
nueikite į betkurį restorana pries jo darbo pabaiga ir visada rasite tokia virtuve apkrauta neplautais indais ir įrankiais,nepamirškite fakto jog indu plovėjos išeina namo anksčiau nei išgerti ar pavalgyti like svečiai tad likusiu indu ir įrankiu padavejai nei barmenai neprivalo plauti....kiekvienam restorana kiekviena diena galiurasti tokia tvarka,karta per diena ir tai nieko nuostabaus....

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
buvau Druskininkuose SPA per paukščių marą. Švediškas stalas. Valgai ką ir kiek nori.Vieną dieną tarp kitų patiekalų pridėta ir karštų vištų kulšelių. Stebėjau ar maro metu jas kas valgys. Kiek pietavau ir t.t. niekas jų taip ir nepalietė. Kitą dieną jau jos buvo be kaulų, bet vištiena. Niekas net nereagavo. O trečią dieną, kai padarė gražiai apskrudusius orkaitėje ir pavadino kotletais, buvo suvalgyti kaip.firminis patiekalas. Užsimaniau nusipirkti, ten pat firminius treningus. Gavau tik sekančią dieną, nes neva nebuvo sandėlininkės. Galimai juos siuvo ar važiavo į turgų nupirkti. Parsivežiau namo juodžiausias falsifikatas. Štai tau ir Druskininkai ir SPA.Mano tel. 8 662 33770.

poilsiautojas

poilsiautojas portretas
Tai kuo uzsiima Druskininku VMVT darbuotojai< jei naudojasi zvalgybos informacija? Stebina....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių