Quantcast

DFDS ir keltai keičia įvaizdį

Iš Klaipėdos į Vokietijos, Švedijos ir Danijos uostus plaukiojantys keltai keičia kompanijos pavadinimą ir spalvas.

Keičiasi keltų spalvos

Bet tai nereiškia, kad keltus perėmė kokia nors kita kompanija. Tiesiog pačioje danų kompanijoje DFDS įvyko pasikeitimai. Nebeliko keltus valdančios atskiros „DFDS Seaways“ kompanijos.

Nuo šių metų ne tik linijose iš Klaipėdos, bet ir kitose Baltijos ir Šiaurės jūros bei Lamanšo linijose DFDS keltai bus perdažomi ir keičiamas jų logotipas.

Tarp keltų, kurie plaukioja iš Klaipėdos pirmasis perdažytas keltas „Victoria Seaways“. Jis pertvarkytas Gdansko laivų statykloje, kur atlikti ir kasmetiniai techninės priežiūros darbai.

Keltas pasipuošė naujais ryškiais mėlynos ir baltos spalvos atspalviais su DFDS užrašu ant bortų.

Kiti iš Klaipėdos plaukiojantys DFDS keltai – „Athena“, „Optima“, „Patria“ ir „Regina“, kurie pavadinime tebeturi priedėlį „Seaways“ naujuoju firminiu stiliumi bus puošiami nuo 2017 metų.

Ankstesni pokyčiai

Tai jau ne pirmas kartas, kai keičiama DFDS keltų išvaizda. Po to, kai Danijos kompanija DFDS 2001 metais privatizavo Lietuvos jūrų laivininkystės keltų laivyno dalį ir dar kelis trampinius laivus, keltai plaukiojo su „DFDS Lisco“ pavadinimu. Tai buvo lietuviškos DFDS bendrovės pavadinimo dalis.

Ant kai kurių iš Klaipėdos plaukiojusių keltų, tiksliau ant kelto tarp Klaipėdos ir Fredericijos buvo ir toks pavadinimas „DFDS Tor Line“. Su tokiu užrašu plaukiojęs keltas „Tor Corona“ tiesiog priklausė antrinei DFDS bendrovei „DFDS Tor Line“.

Nuo 2010 metų DFDS sistemoje nebeliko antrinių laivybos bendrovių, buvo sukurta viena visus laivus valdanti kompanija „DFDS Seaways“. Laivų pavadinimuose priedėlį „LISCO“ keitė priedėlis „Seaways“.

Geriausias – klaipėdietis

Nuo šių metų pažymint DFDS veiklos 150 metų sukaktį numatyta ir daugiau naujovių. Nuo spalio 18 dienos pradėjo veikti vieninga „DFDS.com“ internetinė svetainė.

Iki šiol asmenys ieškantys DFDS pavadinimo būdavo nukreipiami į skirtingas regionuose esančias DFDS grupės svetaines.

DFDS vadovybė paskelbė labiau suskaitmenintos ir pagal naujas technologijas pertvarkytos DFDS ateities viziją.

Klaipėdoje dirbantys DFDS grupės atstovai džiaugiasi ir dar vienu itin reikšmingu pasiekimu. DFDS Klaipėdos biuro paslaugų tarnyboje dirbantis Tomas Mačiulis tapo geriausiu DFDS vadovu tarp joje dirbančiu maždaug 180 įvairių padalinių vadovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kelto išvaizda
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių