Quantcast

Dar kartą perspėja dėl nepatikimo kelionių organizatoriaus

  • Teksto dydis:

Valstybinis turizmo departamentas pakartotinai įspėja dėl nepatikimo kelionių organizatoriaus Raimundo Michnevičiaus. Jis, nepaisydamas įspėjimo, toliau aktyviai siūlo turistines keliones socialinio tinklo „Facebook“ paskyrose.

Beveik prieš pusmetį Turizmo departamentas įspėjo dėl nelegalios kelionių organizatoriaus veiklos interneto svetainėje centrineamerika.lt. Pastarojoje svetainėje kontaktams nurodyta įmonė „Centrinė Amerika“ juridiškai neegzistuoja, t. y. tokia įmonė neregistruota Juridinių asmenų registre. Siūlant keliones nepateikiama informacija, kad šių kelionių organizatorius būtų kitas juridinis ar fizinis asmuo.

Turizmo departamentas atkreipia turistų dėmesį, kad interneto svetainėje centrineamerika.lt nurodyta įmonė ir R. Michnevičius nėra registruotas kaip kelionių organizatorius Lietuvoje, todėl tokia veikla yra neteisėta. Vykdydamas organizuotų kelionių pardavimo veiklą iš Ispanijos ir organizuodamas Lietuvos gyventojų turistines keliones, jis turėtų registruotis Turizmo departamente kaip užsienio kelionių organizatorius, teikiantis turizmo paslaugas Lietuvoje, tačiau to nėra padaręs.

Turizmo departamentas taip pat atkreipia dėmesį, jog jau yra gavęs nusiskundimų iš turistų dėl šio asmens veiklos ir patirtų finansinių nuostolių. R. Michnevičius iki 2012 m. dirbo Lietuvos turizmo informacijos centre Barselonoje. Turizmo departamentas atsiriboja nuo bet kokių ryšių su minėtu asmeniu.

„Turistams nerekomenduojame vykti į šio asmens siūlomas organizuotas turistines keliones ir atkreipiame dėmesį, jog renkantis kelionių organizatorių reikia būti itin atidiems, o kilus klausimams ar abejonėmis – konsultuotis su Turizmo departamento specialistais,“ – teigia Valstybinio turizmo departamento Turizmo veiklos priežiūros skyriaus vedėjas Tadas Žentelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių