Quantcast

„Civinity“ plečia veiklą Latvijoje: įsigijo dar vieną įmonę

  • Teksto dydis:

Tarptautinė įmonių grupė „Civinity“, teikianti būsto administravimo paslaugas Baltijos šalyse, skelbia plečianti savo veiklą Latvijoje: bendrovė įsigijo SIA „Labo namu agentūra“. Įmonių grupė Latvijoje nuo šiol valdo 5 pastatų priežiūros įmones ir yra didžiausias privatus būsto administravimo rinkos žaidėjas.

„Aktyvią plėtrą Latvijoje vykdome matydami didelį šios šalies rinkos potencialą. Šalis yra geografiškai patrauklioje vietoje, gyventojų mentalitetas suprantamas. Dėl tinkamos konkurencinės aplinkos įžvelgiame galimybes teikti kokybiškas komercinių ir gyvenamųjų pastatų administravimo paslaugas, kadangi turime pakankamai didelę patirtį ne tik vietinėje, bet ir tarptautinėje rinkoje, – sako Vitoldas Sapožnikovas, „Civinity“ valdybos pirmininkas.

Įsigyta „Labo namu agentūra“ administruoja 146 tūkst.kv.m. komercinių ir gyvenamųjų pastatų plotą. Užbaigus šį įsigijimą „Civinity“ grupės įmonės Latvijoje prižiūrės per 2,3 mln. kv. m plotą ir taps didžiausia pastatų priežiūros ir administravimo paslaugas teikiančia privačia įmonių grupe kaimyninėje šalyje.

Pasak V. Sapožnikovo, šios bendrovės įsigijimu įmonių grupė tęsia privačių įmonių konsolidaciją. Šiuo metu įmonių grupei priklauso „Hausmaster“, „CS Komercserviss“, „Jūrmalas namsaimnieks“, „HomeMaster“ ir ką tik įsigyta „Labo namu agentūra“.

„Būsto ir komercinių pastatų administravimo rinkoje veikiame jau 26 metus, Latvijoje veiklą pradėjome 2014 metais. Mūsų įmonių geroji praktika ir įdiegti verslo procesai leis optimizuoti procesus naujai įsigytoje įmonėje. Visos grupei priklausančios įmonės yra ganėtinai skirtingos savo struktūra, naudojamais technologiniais ir valdymo sprendimais, tad optimizuodami veiklą ketiname investuoti į paslaugų kokybės gerinimą, klientų aptarnavimo centro stiprinimą ir ilgainiui tapti vienu stipriausių būsto administravimo paslaugų rinkos dalyvių visose Baltijos šalyse“, – teigia V. Sapožnikovas.

Pasak valdybos pirmininko, veiklos įtvirtinimas Latvijoje – vienas svarbiausių įmonių grupės strateginių tikslų, todėl ir toliau bus žvalgomasi verslui palankių galimybių, susijusių su privačių, viešų ir komercinių pastatų administravimu.

„Civinity“ įmonių grupei priklauso 8 būsto administravimo bendrovės Lietuvoje, 5 Latvijoje. Bendras grupės įmonių administruojamas plotas – didesnis nei 5 mln. kv. m. Lietuvoje „Civinity“ grupei priklauso Vilniuje veikiančios būsto administravimo bendrovės „Senamiesčio ūkis“ ir „Ozo miestas“, Kaune – „Būsto valda“, Klaipėdoje – „Debreceno valda“, „Vitės valdos“ ir „Klaipėdos bendrabutis“, Palangoje – „Palangos butų ūkis“ ir Kretingoje – „Kretingos būstas“.


Šiame straipsnyje: CivinityplėtraLatvija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių