Quantcast

„airBaltic“ iš Vilniaus į Paryžių ir Miuncheną skraidins visus metus

  • Teksto dydis:

Latvijos oro linijos „airBaltic“ skelbia vėlyvą spalį prasidėsiančio žiemos sezono planus. „airBaltic“ toliau vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Paryžių ir Miuncheną, taip pat ir žiemos metu.

„Tiesioginius skrydžius į Paryžių ir Miuncheną pristatėme tik šią vasarą, tačiau paklausa jau yra tokia didelė, kad galime į šiuos miestus skraidyti visus metus. Kartu su Abu Dabio kryptimi, siūlome didžiausią skrydžių įvairovę keliaujantiems verslo ir laisvalaikio reikalais į ir iš Baltijos šalių bei jų viduje“, - sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reussas.

Papildomai žiemos laikotarpiu iš Rygos „airBaltic“ ir toliau vykdys skrydžius į Ženevą, Tamperę ir Geteborgą, o taip pat atnaujins skrydžius populiariomis slidinėjimo kryptimis – į Zalcburgą, Veroną ir Popradą Aukštuosiuose Tatruose. Taip pat „airBaltic“ padidins skrydžių iš Rygos į Londoną, Hamburgą,Prahą ir Varšuvą dažnumą.

Nuo spalio 29 dienos „airBaltic“ keturis kartus per savaitę iš Rygos į Abu Dabį skraidys visiškai nauju „Bombardier CS300“ lėktuvu. Skrydžiai šia kryptimi bus vykdomi bendradarbiaujant su „Etihad Airways“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių