Quantcast

Žemiau skurdo ribos – beveik 400 tūkst. lietuvių

Grįžti į straipsnį

taigi

taigi portretas
JEI KAIME GYVENANTIS NEGALI UŽSIAUGINTI VIŠTOS,TRIUŠIO,PASISODINTI DARŽOVIŲ IR TAI VADINASI GYVENA ŽEMIAU SKURDO RIBOS,TAI TIK TINGINIAI PAMSTANTIS DIRBANČIŲJŲ SĄSKAITA.TEGUL DIRBA,PAKLAUSKIT JŲ IŠ KUR JIEMS MOKAMOS PAŠALPOS,TAIGI NETURI SUPRATIMO,KAD JAS JIEMS UŽDIRBA DIRBANTIS.NEDUOT NEI VIENAM TINGINIUI PAŠALPOS.

.....

..... portretas
Tai Putino diversija)

NESUTINKU

NESUTINKU portretas
TIKRAI NETIESA.NEŽEMINKIM SAVO VALSTYBĖS.DARBO YRA,TEGUL PAJUDINA SMEGENIS IR SĖDYNĘ.PARAŠYKIT KIEK BANKUOSE YRA SANTAUPŲ,O KIEK "VARGŠAI" ATIDUODA SUKČIAMS.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Taigi aišku,kodėl mojuojama vidutiniu atlyginimu,vidutine pensija.Tiesa ta,kad Lietuvos ubagyne neskursta tik klanai ir vergų prižiūrėtojai

Efa

Efa portretas
Kosmaras ,geriau nerasytu ,tai ciut ne ketvirtadalis Lietuvos ,kai partijos vadovauja ,juk jau buvo pradeje dalintis kas kam kokiai partijai priklauso ,o viskas uz musu pinigus ,geda kad per 27 metus taip nusiritome ,o kalti mes kad tylejom ......

...

... portretas
"Žemiau skurdo ribos – beveik 400 tūkst. lietuvių" - SIAUBINGAS 'konservų' įdirbis.

Kęstas

Kęstas portretas
Vagis apvaginėja žmones prikimštame autobuse ir šūkaloja, kad gaudytume vagį. Tai yra šiandieninė Lietuva. Vagys yra greta mūsų, net taikosi į prezidento postą. "Prieš 2016 m. rudenį vykstančius Seimo rinkimus „MG Baltic“ buvo nusitaikęs į keturias partijas – ne tik baudžiamojon atsakomybėn patrauktus liberalus bei darbiečius, bet ir socialdemokratus bei konservatorius. Apie tai viename pokalbyje, kurį slapta užfiksavo pareigūnai, koncerno viceprezidentas R. Kurlianskis užsiminė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto rektoriui." Ką šūkaloja pirmasis konservatorių kandidatas į prezidento postą Ušackas? Atspėjote, kad gaudytume rusus, net skirtume tam rusų gaudymui daugiau pinigų, negu reikalauja mūsų įsipareigojimai NATO. Jau daugiau, nei du dešimtmečius rusai mus neva tai puola ir puola, o konservatoriai iš kiekvieno iš mūsų realiai vagia ir vagia. Kiek dar laiko mes būsime tokie patiklūs? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nesamones raso mano tetis vagia seime ir mes visi gerai gyvenam

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Ar yra bent vienas rašantis ir galvojantis ką rašo?Ydinga yra net ta 238 eurų riba.Galbūt sveikoje jaunoje šeimoje ir galima pavalgyti,pridengti užpakalį,gyventi prastokame būste,nuvažiuoti autobusu į darbą ir mokyklą,už tuos 238,bet pamislykit,kad senam žmogui tik vaistam per mėnesį reikia tiek arba daugiau,jeigu nori ilgiau šioje ašarų pakalnėje gyventi.O už ką šlepetes,duonos,pieno,bulvių nusipirkti?Taip kad daugybei pensininkų ta riba turėtų būti bent 500.Taip kad prie 400 tūkstančių skurstančių Lietuvoje pridėkite dar 500 tūkstančių 70-ties ir daugiau metų amžiaus.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tai kiek gi ten ligi tų 400 tūkstančių trūksta?Mane ir kitų pensininkų su 200 turbūt nepriskaičiuojat?Paskaičiuokit ir bus tie 400 tūkstančių su dideliu haku.

Galerijos

Daugiau straipsnių