Quantcast

Vyriausybė prašo Seimo leidimo skolintis, kad gynybos finansavimas pasiektų 2 proc.

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Gynybos finansavimo didinti neteikia,nes pinigų išmetimas veltui.Nesuprantu, ką tie marazmiečiai daro seime?Manau juos reikia vežti į psichiatrijos ligoninę ir gydyti.Kitos išeities nėra.

...

... portretas
Kai dabar per visus kanalus rėkiama apie artėjančią naują finansinę krizę kažkam LABAI noris kad dar prieš ją Lietuva prasiskolintų... beje, JAV, ginklų prekeivių, naudai. O mes juk TIK 'runkeliai'... anot tų 'dievo išrinktųjų', čia tų 'aborigenų' ir taip per daug.

glušų valsybė

glušų     valsybė   portretas
ČIA JIE TAIP LYGYBĘ LYGINA KARININKAI TAIP NUBEDNĖJE IR ANTIEK NUSMUKĘ LABIAU UŽ BENAMIUS

jhhh

jhhh portretas
Manau, kad gali būt, jog mūsų valdžia didindama lėšas kariniams reikalams, žiūri ne į šalies saugumą, o nori galutinai sužlugdyti Valstybę. Juk didžioji grėsmė yra emigracija, demografinė padėtis, pajamų nelygybė, kurios pagrindinai ir žlugdo šalį. Prezidentu rinkime žmogų, kuris yra toli nuo dabartinių valdančiųjų tokių užmačių. Tai, mažiausia, ką galime padaryti.

kl

kl portretas
Skolintis galima tik jei nebeturime už ką gydyti sergančių vaikų.Skolintis,kad nupirktume niekam nereikalingų "ginklų" yra nusikaltimas prieš skurde besimurdančius žmones.Suprantu,kad tai didelis pelnas kažkam,bet gal jau pabijokit Dievo šitaip skurdindami tautą.

Bronx

Bronx portretas
Gal jau gana!

...

... portretas
NE.

tai

tai portretas
Reikia didint kam finansavimą kol Lietuvoje neliks nė vieno lietuvio?

tai

tai portretas
Cirkas nerealus cirkas.

jokiu skolinimusi ,kad atiduotum 2%BVP

jokiu  skolinimusi  ,kad  atiduotum 2%BVP portretas
uztenka vieni konservuoti parazitai su7 simonytem ir kabyliais milijardus skolinosi su didziausiom palukanom .lietuvos zmones tures atidavinet dar bent 100 metu y prieky ju pridarytas skolas ---negaudami nie nuormaliu algu nei pensiju....

Galerijos

Daugiau straipsnių