Quantcast

VSD vadovas: didžiausios grėsmės energetikos srityje – iš Baltarusijos ir Rusijos

Grįžti į straipsnį

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Januski, sakyk AU Januskis:- AU

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Jauniški, visiskai neoriginalu.

Anti trolis

Anti trolis portretas
Kremliaus troliai baikite siautėti komentaruose

...

... portretas
AH: "Baltarusijos atstovai teigia, kad šalis sėkmingai vykdo prekybą per elektros biržą „NordPool“, todėl labai tikėtina..." kad vietoj to kad pirktume tiesiogiai (ir PIGIAI!), mes tą pačią elektrą pirksim BRANGIAI per vis neveikiantį povandeninį kabelį... - tai KAS čia mus didžiausią grėsmę kelia?

Pasijuokimas

Pasijuokimas portretas
Klausiau tų didžiųjų saugumiečių ir visokių laurinavičių svapaliones per radiją.Man susidarė įspūdis,kad jie kalbėjo su paukščiais.Kažkokios grėsmės,kažkokie tankai,kokie tai verbavimai,bet nei vieno fakto.Pagaliau saugumo vadas išdavė didžiausią paslaptį,kad iš visų kaimynų,didžiausią grėsmę kelia..Rusija.Išeitų,kad rusija kelia didesnę grėsmę už Latviją ir Baltarusiją,nes kitų kaimynų neturime.Ir dar driokstelėjo,kad ir Kinai labai šnipinėja.Ir mums už tokias nesąmones reikia tiems "saugotojams"mokėti milijonus.

Kęstas

Kęstas portretas
Egzistuoja pelningi būdai sumažinti emigraciją iš Lietuvos. "Pabrėždami iš kaimynų rusų pusės tykančius pavojus, skatiname emigraciją iš Lietuvos. Retas žmogus nutars emigruoti vien dėl baimės, kad Rusija destabilizuos Lietuvą, bet šitokie nuogąstavimai gali prisidėti prie tokio sprendimo. Nuolatinis kalbėjimas apie Rusijos grėsmes prisideda prie apgulties mentaliteto įsitvirtinimo, skatina nepasitikėjimą tautinėms mažumoms, net neigiamai paveikia demokratijos kokybę. Lietuvos radijo ir televizijos komisijos (LRTK) siūlymas išplėsti draudžiamos informacijos sąvoką ir apimtį buvo taip neatsargiai suredaguotas, kad sukėlė rimtą pavojų, jog būtų galima juo piktnaudžiauti, apribojant žodžio ir spaudos laisvę."

Kęstas

Kęstas portretas
Antra didelė problema yra tai, kad įvesta dėl neapykantos rusams, universali karo prievolė Lietuvos berniukams mažina tų berniukų galimybes gauti geresnes darbo vietas Lietuvoje, konkuruojant su mergaitėmis, kurios yra laisvos nuo tos karo prievolės, ir todėl skatina emigruoti iš Lietuvos šeimas, turinčias sūnų. Ta pati Airija yra neutrali valstybė, neturinti tokių problemų ir karo prievolės, kokias turi Lietuva. Tikrai norite mažesnės emigracijos iš Lietuvos? Atsisakykite karo prievolės. Tada mažiau reikės auksinių šaukštų armijai, gausite pelno iš tokio korupcijos sumažinimo. Dar nustokite baidyti Lietuvos gyventojus ir sumažinkite antirusiškos propagandos kiekį. Kartu sutaupysite pinigų, nes kažkas juk gauna gerus atlyginimu už tuos straipsnius Delfyje ir kitur su karinga antrašte: "Demaskuok". Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

visos energetines gresmes kilo ir kyla

visos  energetines  gresmes  kilo ir  kyla portretas
isimtinai is lietuvos puses .....cia galima pradet vardint nuo AE uzdarymo , mazeikiu naftos atidavimo ,dujotiekioir naftotiekio ,,Draugyste uzdarymo iki Sekmokiniu Kubiliniu,Grybauskiniu ....ir t.t ... siandieniniu milijardiniu aferu sinchronizacijos ,prisijungimu atsijungimu ,milijardiniu nuostoliu , ir ignoravimo pigios elektros energijos pirkimo is Astravos AE.....zodziu visko visuose klausimuose darymas per antra gala ,tuo paciu ir mastant su tuo antru galu......ir VSD --ziurejimas per tvora y kaimynu darza ,su uzklijuotom eurais akimis , nematant ir neuzuodziant panoseje sikanciu savu aferistu ir variugu .....

SSaulius

SSaulius portretas
Normalūs šizoidai,-aš psichikos centre(tenka pasidarbuoti)ne tokių mačiau.Gyvena paraleliniame pasaulyje-asmenybės susidvejinimas ir realybės nesuvokimas,savęs susireikšminimas

Nejaugi o as manau

Nejaugi o as manau portretas
Kad didziausia gresme is tu kurie pjausto vamdzius ir karpo kabelius ir garsiai rekia kad cia ne jie taip padare

likimas

likimas portretas
mes sau patys tampam priesais nes aplink tik priesu gaujos o draugo nera nebent dede semas kaip ir po karo atliko draugo vaidmeni

jo

jo portretas
dujas perkat is rusu uz190 ,o parduodat jau 350 ir kaip is duju barzos. ,nors vartotojas turi teise rinktis is ko pirkti ,bet tas yra ignoruojama ,nes privatiems duju tiekimo akcininkams tas yra nuostolinga,todel vienu tiekeju dujos padengia duju barzos nuostolius duju vartotoju saskaita.

Galerijos

Daugiau straipsnių