Quantcast

Vis daugiau lietuvių nori kurti savo verslą

Specialistai pastebi, kad šalies jaunimo požiūris į smulkųjį verslą per dešimtmetį stipriai pasikeitė. Jei anksčiau žmonės mieliau rinkosi samdomą darbą, dabar vis daugiau jų nori kurti savo verslą.

Lietuvos darbo biržos duomenimis, praėjusiais metais pagal verslo liudijimus ar individualią veiklą dirbo 10 tūkstančių jaunuolių nuo 16-os iki 29-erių metų.

Tai beveik perpus daugiau nei 2014-aisiais.

Pasak specialistų, tai lemia besikeičiantis požiūris į verslą.

Dabartiniai jaunuoliai palankiau vertina verslą, drąsiau žiūri į tokią galimybę nei jų tėvai, kurių požiūrį į verslą formavo įvairūs neigiami stereotipai apie verslininkus.

Be to, vyresnio amžiaus žmonės rinkosi ilgai dirbti vienoje įmonėje, siekė išlaikyti tą pačią darbo vietą.

Tuo metu dabar jaunuoliai siekia dirbti mėgstamą darbą, todėl nebijo jo keisti arba pradėti savo verslą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ponia Nora

ponia Nora portretas
Ar jums reikia skubiai paskolą? Ar jums skolos? jums reikia skubiai paskolą finansuoti savo verslą ?, jums buvo atimta jūsų banke, nerimauti ne daugiau, mūsų paslaugos yra greitas, paprastas ir saugus paskolas dabar bet kokiomis aplinkybėmis. Skolintis iki 2,000 euro - 1,000.000 eurą Šiandien! Susisiekite su mumis ir paskolų informacijos šiuo adresu: noramildred.loan@hotmail.com Pastaba: Jūs tikėtis preliminarų atsakymo ir finansavimo per 24 valandas Linkėjimai. Ponia Nora

ahahaha

ahahaha portretas
cia kaip zardej,makaronais targavojo,rase spauda,jau uzkalti langai,jokiu sansu cia smulkiam verslui,tik bankrotas garantuotas

pypenas

pypenas portretas
Visi nori kurti verslą-o kas dirbs juodą darbą,gal imigrantai......?????????????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių