Quantcast

Vilkikų eilės pasienyje su Baltarusija sutrumpėjo

Savaitgalį Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje susidariusios vilkikų eilės trečiadienio rytą sutrumpėjo - į Lietuvą įvažiuoti laukia daugiau kaip 450 vilkikų.

Baltarusijos pasienio tarnyba savo interneto svetainėje skelbia, kad antradienio 10 val. duomenimis, Kamenyj Log-Medininkų pasienio poste iš Baltarusijos išvykti laukia 200 sunkvežimių, Beniakonių-Šalčininkų punkte – 143, Privalkos-Raigardo punkte – 101, Kotlovkos-Lavoriškių punkte – 20.

Muitinės departamento atstovas Vitas Volungevičius BNS pirmadienį teigė, kad eilės pasienyje susiformavo dėl praėjusią savaitę atliktų sistemos atnaujinimų, kuomet vilkikų vairuotojai turėjo pateikti popierinius dokumentus, o ne elektroninius. Pasak jo, atnaujinus sistemų darbą, eilės pasienyje turėtų išnykti per kelias dienas.

Vykstant iš Lietuvos į Baltarusiją vilkikų eilių nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SIGITAS

SIGITAS portretas
ar ne vargas dėl proto tų pačių vairuotojų arba jų viršininkų.Juk jei jie nežiopsotų ir kvailai tylėtų, o pasiskūstų BALTARUSIJOS PREZIDENTUI PLIUS GRYBAUSKAITEI , TAI ŠITAIP IŠ JŲ NIEKAS NESITYČIOTŲ IR NEVERSTŲ IŠTISOMIS DIENOMIS KANKINTIS LAUKIANT KADA GI BAIGSIS PASITYČIOJIMAI IŠ JŲ
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių