Quantcast

Valdžia svarsto palengvinti daugiabučių bendrijų steigimą

Grįžti į straipsnį

Gyventojas

Gyventojas portretas
Valdžia turėtų priimti tokį įstatymą, kad palengvintų namo išstojimą iš bendrijos, kad būtų galima be suvaržymų išstoti ir kurti savo vieno namo bendriją. Čia yra didelė problema. Tuo ir naudojasi nesąžiningi pirmininkai, kurie jaučiasi visagaliai ir nepajudinami, daro ką nori, už nieką neatsako ir yra nebaudžiami. O kai pajudini tokį , 20 m. ar daugiau metų viešpataujantį pirmininką , tai sulauki tokio keršto , kad baisu darosi.

Lietuvė

Lietuvė portretas
papildua : ta bendrija iš 11 daugiabučių,apie 800 butų- o bendrijos pirmininkė mažaraštė, samadosi advokatę, bendrijai vadovauja 13 metų perėmė iš buvusios pirmininkės postą- kai tai grėsė kaltinimas dėl apgaulingos apskaitos - tai poniutės pasikeitė pareigas- savavališkai, be jokio visuotinio susirinkimo, o namų ūkvedžiai yra tapę ir valdybos nariais, ir įgaliotiniais, ir patikėtiniais ... viename asmenyje visos pareigybės įsikūnijo. kaip kokie Dievai

Lietuvė

Lietuvė portretas
Namu bendrijose klesti mafijos taisykles, savivalė ir žulikai su vadinamais namų ūkvedžiais ir įgaliotiniais, mokam 30 metų amortizacinius atskaitymus -nemažus pinigus kiekvienas butas, o pinigų kaip nebuvo taip ir nėra- išparceliuoja viską be jokių metinių planų- sąmatų svarstymo, mokami pinigai , bet nėra jokio medžiagų pirkimo dokumentų, kokias medžiagas ir kiek sunaudojo bei nupirko , iš ko nupirko ,ir t.t.- tokios bendrijos nepateikia- viskas vienu skaičiumi nuvaroma apmokėjimui-... jokių ataskaitų neteikia niekam, o iš prokurorų išsiperka... ,o teisme - buhalterei skiriama baudelė , o bendrijos apskaita tokia, kad finansiniai nusikaltimai negali nustatyti nei turto, nei piniginių įsipareigojimu nei metų pabaigai- nei pradžiai, nes apgaulinga apskaita, pagal BK str.222, bet prokuroras keičia į str.223 ir išsuka bendrijos mafijoznikes iš atsakomybės prieš įstatymus ir......

Tesin.

Tesin. portretas
Nieko nereikia skirstyti ir dalinti,taip buvo rusų laikais.Dabar turi būti lėšos, kurių turi prašyti namų savininkų įpareigotas asmuo, numatytai pagalbai.Vidi žino kas turi būti bendrijose ,kaip turi vykti namo priežiūra.Tačiau pirmiausia turi būti sutartys, su bendro turto administuojančiu asmeniu ir būtų savininkais.Sutartys, tai dokumentas kuriuo įsipareigoja abi šalys ir neša atsakomybę.Viena šalis įsipareigoja atlikti savo darbą sąžiningai , kita šalis įsipareigoja sumokėti už atliktą darbą.Veikla be sutarčių ,tai veikla be jokių įsipareigojimų ir atsakomybės.Tai svarbu,tai turi būti įgyvendinta.

Figelis

Figelis portretas
Paveikslėlyje prie straipsnio tikras daugiabutis.Tačiau kaip namą dviejų aukštų , keturių butų,252 km.įvardina daugiabučių, galima pagalvoti kad vardintojas silpno proto žmogus ,arba vardintojas galvoja ,kad tame name gyvena silpnapročiai,kurie nesupranta nieko ir jiems galima kabinti makaronus.Tai štai kokia tvarka Lietuvoje.

Haris

Haris portretas
Bus palengvinta teisės į savo bendro turto priežiūra tada, kaip bus išbrauktas neveikiantis įstatymas LR C kodeksu knygoje 4.84 straipsnis.Jis trukdo bendro turo turėtojus laisvai pasirinkti tai ko jie nori ir laisvai disponuoti savo bendrų turtu.Vieno įstatymo LR C kodekse užtenka , tai 4.82 straipsnis ,kuris įpareigoja bendrasavininkus rūpintis bendru turtu, jį prižiūrėti, mokėti rinklevas ir viskas.Kiekvienas nusipirkęs butą daugiabutyje ,arba mažabutyje privalo žinoti ši LR C kodekso 4.82 straipsnį. Tai įstatymo straipsnis, kuris įpareigoja bendrasavininką ,prisidėti prie bendro turto priežiūros . Kitokių palengvinimui nereikia,reikia netrukdyti ,reikia nekurti ir neišsigalvoti nebūtų dalykų o reikia nepažeisti LR Konstitucijos.

Pilietis

Pilietis portretas
Nereikia nieko steigti,tai visų privačių būtų, namų savininkų reikalas.Nereikia kišti nosies ne į savo reikalus.Teko gyventi užsienyje,tenai niekas nesikiša į privačius reikalus.Yra teismai,yra privataus turto savininkai ir viskas.Tenai jeigu pasene savininkai ,susitare prašo pagalbos valstybės ,tada pagal esamus istatymus padeda turtą prižiureti,jeigu nėra savų žmonių.Tas pats visame pasaulyje, Lietuva kažkoks išsigimimas,suvaržo turto turėtojo teises į savo bendro turto dalį , suvaržo laisvai pasirinkti kaip tą dalį tvarkyti ,remontuoti.Nusikaltinas,LR Konstitucijos pažeidimas.

namo gyventoja Mokyklos21

namo gyventoja Mokyklos21 portretas
mokyklos 21 nama Kaipedos m jau senai laikas renuovuoti , butu ukis visai nesirupina zmoniu gerove, dar salia tie Tuopos medziai , neimanoma atidaryti lango

vy

vy portretas
Kosmonautai jūs lengvintojai, pirmiausia kad jau esančios bendrijos išgyventų reikia pakeisti socialinio draudimo įstatymą kad bendrijų darbuotojams įmokų nereiktų nuo MMA mokėti

jūs geriau

jūs geriau portretas
nesąžiningus pirmininkus ar administratorius pradėkit gaudyt ir sodint o ne niekais užsiiminėkit.Vagių lizdai kur pirštu bedursi..Manot nesuprantame link kur viskas linksta?Ogi į visišką atsakomybės už gyvenimą NB, jos aplinką ir būtinų darbų sumetimą patiems gyventojams.Savivaldybė tik mokesčius administruos..:D))

Galerijos

Daugiau straipsnių