Quantcast

Uosto ir miesto santykiuose – nauji aspektai

Grįžti į straipsnį

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Renata Sena

Renata Sena portretas
>,,O ką gavo miestiečiai už dujų terminalą ???"///Be viso to, Klaipėdoje turėjo stovėti NAUJAS muzikinis, NAUJAS baseinas(šiaip-taip pastatė miniatiūrinį) o Šilutės - Baltijos prosp. žiedas turėjo būti sutvarkytas kartu su Baltijos prosp. ir ,,Kryžių pakalne"(Taikos prosp.-Baltijos prosp.žiedas) iki pat Minijos gatvės sankryžos.Kur visa tai?Mūsų miesto valdžios viršūnės turėjo agresyviau ,,kibti" į Vilniaus vyriausybės aparatus ir išreikalauti kad viskas kas žadėta būtų ištesėta.Deja, jeigu nemoki ar nenori tai ir rezultatas niekinis.

Būtingėnai

Būtingėnai portretas
Šalin atėjūnų rankas nuo Būtingės ir Šventosios pakrančių! Čia kuršių,latvių ir žemaičių žemės.

O ką gavo miestiečiai už dujų terminalą ???

O ką gavo miestiečiai už dujų terminalą ??? portretas
...kiek pamenu, ne tik Baltijos-Šilutės estakadą, bet ir Taikos-Baltijos ir Minijos-Baltijos ??? Dabar ir už uostą gausim 3 (TRIS !!!) sankryžas.. :-D Nesugebat rekonstruot trijų sankryžų, o svaigstat apie giliavandenį uostą...

koncertas

koncertas portretas
Klaipėdiečiams išorinis uostas nereikalingas tegu stato Būtingėje arba atominę elektrinę ant Gedimino kalno mums negaila.

Pūdra kvailiukams

Pūdra kvailiukams portretas
Kiek metų uostas stato pažadėtą mažųjų laivų uostelį ? Lygiai tas pats laukia ir naujų pažadų.

hara

hara portretas
Ar nematot, kad uostas yra suplanaves uzimti visa pajuri. Net stadiona miske pavers konteineriu sandeliu... Greit prie juros vaziuosime i Palanga. Stop savivaliavimui! Tik referendumas gali isspresti tokius svarbius miesto gyventojams klausimus.

Gal kas ivardins

Gal kas ivardins portretas
kas yra tų 17 "norų" autorius

Vasia

Vasia portretas
Nelabai supratau Budino klausimo dėl rekreacinių zonų ant molų. Čia visi gerkles laido, kad uostas gyventi trukdo ir reikalauja iškelt kuo toliau, o paskui reikalauja rekreacinių zonų kuo arčiau iškelto uosto... Tada vėl riksmai, kad konteineriai promenadoms trukdo ir privalu dar toliau naują uostą pastatyti.Ir taip toliau. Iki Švedijos.

jau

jau portretas
Klaipėdos uostas stebuklus daro, krovinius iš rusų ir baltarusių prarado, bet procentais skelbiama, kad krovos darbų vis didėja

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Kas visokiems blindoms suteikė teisę kalbėti visų klaipėdiečių vardu? Nesislėpk po užrašu "Blinda", pasisakyk viešai ir atvirai įvardindamas kas tas "girių razbainikas".

Jo

Jo portretas
Klaipėdiečiai nori progresuoti, nori išorinio uosto ir bet kokios kitos tvarios plėtros.

Blinda

Blinda portretas
Klaipedieciai nenori jokio isorinio uosto ir jokiu "dovaneliu" is verteivu.

Galerijos

Daugiau straipsnių