Quantcast

Tyrimas: lietuviai pirkiniams išleidžia mažiausiai Baltijos šalyse

Grįžti į straipsnį

Vile

Vile portretas
Butu kvaila pirkti be nuolaidu pvz. skalbimo priemones,tualetini popieriu ar kt.ne maisto prekes,kuriu gali nusipirkti ilgesniam laikui. Kas kita del maisto prekiu,bet ir tada yra galimybe pasinaudoti iv.nuolaidomis. Juk nebutina,sakysim,pirkti kiaulienos kumpi,kai tuo tarpu nugarinei yra nuolaida. Aisku,zmogus pirks nugarine. Be to,mano manymu,kainos yra taip ispustos,kas tuos "nuolaidos" yra tikros kainos atspindys - cia,kaip sakoma, ir arkliui aisku. Juk negali taip buti,kad kiekviena savaite prekybos centras darytu nuolaidas pvz. skalbimo priemonems 40%,tik viena savaite vieno gam,intojo,kita - kito. Todel ir laukiame nuolaidu,kuriu nuolaidomis nepavadinsi,greiciau tikromis kainomis.

viciunia iš Šančiu

viciunia iš Šančiu portretas
Nei Latvijos,nei juo labiau Estijos gyventojai neturi pašonėje Lenkijos.Ten lietuviai paliko pernai 300 milijonų evrų-ne litų.Tad ,mano nuomone šitie skaičiavimai-niekiniai.Tikiu,kad estai išleidžia mažiau negu lietuviai,kurie atėję į parduotuvę šluoja viską.Reikia ar nereikia.Atrodo nuo senų,senų laikų bijo,kad sekantį kartą pardavykloje neras nieko.Paskui dejuoja,kad kyla kainos.Kol taip ,,pirks"(šluos) -tik kvailas pardavėjas nekels.Vidury baltos dienos,kai anksčiau visi būdavo darbuose,moksluose,parduotuvės pilnos ir pilnos pirkėjų.Atrodo,kad pagrindinis užsiėmimas prisipirkti,prisiėsti ir gulėti prieš televizorių.Juk dabar nieko negaminama(apart kepyklėlių) ir neauginama.Tik perkama ir parduodama.Arba parduodama ir perkama.Kupi-prodaj.

skurdas

skurdas portretas
tik bulgarai ir romunai pagal statistika gauna maziau nei mes ir euras tris kartus padidino skurduma kas buvo litais dabar eurais bet ju gauni tris kartus maziau

Anonimas

Anonimas portretas
aisku, kad maziau perka, maziausios pajamos is visu kitu saliu. zu ka galiu pirkti jei pinigine tuscia, tegu moka kaip kitose salyse, tai ir pirksime daugiau.

Galerijos

Daugiau straipsnių