Quantcast

Tyrimas: brangesnis alkoholis vartojimo nesumažino

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Apribojimai, biurokratiniai pildymai anketu, draudimai viskas tai didelis Š..., nes esmė: KODEL žmones geria. Paprasciausiai pamiršti socialiniai klausimai. Tik pvz.: Algos dydis ir bileto kaina į teatrą, kinoteatrą, klubai, dalyvavimas valdyme, į-švietimas, sportas(ypač vaikų) ir pan. ir t.t. Belieka pigiausias malonumas kaip senimui taip ir jaunimui GERT !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
šnapsas ir taip labai pigus palyginus su maisto kainomis.Degtinė turėtų dar labai brangti.Prisimenu mama pasakojo,kad ,,prie smetonos,, jei bernai nusipirkdavo pusbonkuti,tai isgėrę keturiese linksmi būdavo ir užtekdavo.O dabar maukia,pragere viską paskui žudosi ,kariasi,neišlaiko vaikų.Turi brangti.Ir butinai reikia spec. parduotuvių.BŪTINAI.šaunuolis Veryga.

fifa

fifa portretas
labai gerai,kad registruoja, žinosim tikslų alkoholikų skaičių. nes kur pažvelgsi vieni kvailiai ir mėlynanosiai.

AK

AK portretas
Po penkių mėnesių ašaringas straipsnis, kad sumažino :-DDDDD

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
kaimynas dirba fūristu. Iš Vokietijos mane aprūpina degtine. Ten 0,7 degtines kainuoja 5 eurai. PENKI EURAI...38 laipsnių... Parveza man parsivesza sau... Va taip man tas jusu pabrangimas. Parveza is kart deze kurioje 6 buteliai. Dviem savaitem uztenka. Nu kaip ten akcizo surinkimas Lietuvoje? Galit dar padidinti kaina... Man nusisvilpt

R

R portretas
Prekybininkams ateis galas uz nepasotinama apetita....Vaziuosim i Lenkija, i Baltarusija.

Rimas

Rimas portretas
Tik nereikia lia lia...

Galerijos

Daugiau straipsnių