Quantcast

Trečdalis lietuvių mano, kad ekonominė padėtis per metus pablogėjo

Grįžti į straipsnį

bunda

bunda portretas
gal maziau konteineriuose randa eikit dirbti o dejuokit nelaimingieji pasalpiniai

Anonimas

Anonimas portretas
O kada jinai buvo pagerėjus?

...

... portretas
VAI: "ko dejuojate ateis tuoj velykos ir vėl visi temsite pilnus vežimaičius brangiausių prekių" - BLOGAI tiems 'nusipelnėliams', jie TIEK persiriję kad jau valgymo malonumo nebejaučia, jiems tulžis sukyla VIEN nuo minties kad kažkas GALI bent per šventes kažką skanesnio suvalgyt.

Anonimas

Anonimas portretas
ko dejuojate ateis tuoj velykos ir vėl visi temsite pilnus vežimaičius brangiausių prekių o sakote kad badas nustokite verkti pavasaris atėjo saulė šviečia džiaukitės kad galite vaikščioti

Valdžiažmogiams katri

Valdžiažmogiams katri portretas
dirb tik bankams ir verslui eiliniu skurdas ir vergo gyvenims visuomet atrodys pakankamo gerumo. O ekonomika ju nuomone tik kils. Tep kap buvo visus 35 nepriklausomybes metus. :D :D. O kap kitep? Sulyginus su pokario ir net sovietinio laikotarpio gyvenimo lygiais dabartiniai lietuvia tur tik džiaugties ir šlovinti LR valdimo sistema.

AS manau

AS manau portretas
Pagerejo karbauskininkam..Jie juk kelia ant pedistalo karbauski su visu klanu.Kai kas apie konservatorius tai kaip sunis pasamdyti puola.Jei pensininkui pridejo kelis eurus,jei vaiku darzelio aukletojai keli eurai prideti,ar gali gyvenimas gereti Jei pensininko stazas 45 m ir pensija 320e ,o reikia ir vaistam.O kiek niskas ,maistas pabrango,,Tai karbauskininkai nesnekekit ,kad visiem gerai.

Anonimas

Anonimas portretas
Vagims, kurie iš tikro nuolatos nebaudžiami vogė, gyvenimas tikrai pablogėjo. Nes nebėra kam juos dengti: konservai ir socdemai dreba, o tai persiduoda ir vagims. Taigi, suprantamas tas trečdalis, jiems atėjo badas.

arvys

arvys portretas
ant kiek reikia buti aklam verksniui,kad net esant akivaizdziam gyvenimo gerejimui, ekonomikos kilimui vistiek aklai verkti ir skustis... Manau tokie zmones yra pasmerkti blogam gyvenimui, jie save uzprogramuoja jam. Na, o visiems kitiems normaliems zmonems linkiu sekmes,sypsenos ir pasisekimo...

kas toliau?

kas toliau? portretas
ekonominė padėtis gerėja, miestas gražėja, valdžioje vis sąžiningesni politikai, verslininkai negobšūs, emigrantai grįžta, vargšai nebadauja, senukai jaunėja.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Ar kada lietuviui buvo gerai,parduotuvių begalybė ir pirkėjų netrūksta,automobilių šeimose daugumoje net po du gatvės užkimštos ,kiemai taip pat.Jei žmogus ne tinginys gyventi galima.Verkia tie ,kurių poreikiai ne turi dugno.

VIRGINIJA

VIRGINIJA portretas
Labai gerėja...atlyginimai maži, kainos šuoliais į viršų.

Lukaa

Lukaa portretas
Kai kaskart pagalvoji kad jau dugnas, kad nėr kur blogiau, vėl niurkteli žemyn. Jau atrodo tom kainom nėr kur didėti-ir te tau vėl bananai 1,19 eur. Preiš metus atradau ir apsidžiaugiau kad klinikos galiu sau leisti susitaisyti dantis, ir te Tau Veryga išleidžia įsakymą kad dantų gydymas -prabangos prekė ir endodontinis gydymas klinikose pabrangsta ir susilygina su privačių endodontologų kainomis. Ir visur kur bedurtum viskas brangsta , išskyrus algas.

mano nuomonė

mano nuomonė portretas
aš esu pensininkė bet manau kad padėtis gerėjo bet žmonės jau paprato viskuo skustis ir galvoja kad nuo to pagerės

Galerijos

Daugiau straipsnių