Quantcast

Tarptautinio sąjungininkų bataliono priėmimas Lietuvai kainuos 5,8 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

gailestis

gailestis portretas
idomu is kokiu saukstu jie srebs gal duokit tuos auksinius ir nedarykit gedos

Kis

Kis portretas
Piderastai.

runkeliai sumokės

runkeliai sumokės portretas
Šeriam svetima armija?

Jonas

Jonas portretas
O del azijatu, ponuli zemaiti, tai jei aklas esi paaiskinsiu. Jie jau seniai trypia europos zeme ir, jei taip galiu issireiksti, ziauriai trypia, su dideliu nusikalstamumu. Tai neciulbek cia, jei esi uzsidares savam padlaizio kiaute.

Jonas.

Jonas.  portretas
Nauja, pelninga lazeika pinigam plaut. O visa kita farsas.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Nors ir 100 mln kainuos, nesvarbu... Svarbu, kad musu zemes netryps purvinos azijatu vyzos. O trirubliniai, be reikalo cia stengiates komentuoti, niekada jusu virsaus nebus!

Anonimas

Anonimas portretas
bomzuj pakerksnutei anupruj ... tu lietuvos baudziaunyke - mulki , reikalingas tok lietuviskoj kariaunoj lygiai 3 valandom , kol valdziagyviu elitas nes skudurus pasiraitoje kelnes per lenkiska koridoriu , ir amerikonai su visais gelbetojais laivais paspruks is Klaipedos , tau beliks tik ieskot kur pakrumej pasislept [kol istrauks is po pernyksciu lapu apsimyzusy] arba velenos gabala pakausiuj prisidengt ....

Anupras

Anupras portretas
Laukit nelaukę, greičiau prisiminimai iš tamstos liks, ir tie ne kokie... O gynybai, kad ir kiek lotų kremliniai šunėkai, privalome skirti nepalyginamai daugiau, aišku, kontroliuojant, nei iki šiolei. Norim turėti saugumo garantijas nuo barbarų iš rytų, tenka susimokėti. Deja, kaimynų nepasirinksi.

Piliečiui

Piliečiui portretas
kažkodel kuo daugiau pas mus kareiviu ir tos komisinės ginkluotės, tuo nesaugesnis aš jaučiuosi.Ne tik kad užpuls, bet ir kad dar truputi ir aš atsidursiu prie konteinerio.Nors darbe ariu kap arklys.Manau kad del to pagrinde visi ir emigruoja.Hemarojus čia o ne saugumas

Lietuvos pensininkas - Eurokolchozo UBAGAS

Lietuvos pensininkas - Eurokolchozo UBAGAS portretas
Pensijoms pakelti tai piderasai NETURI PINIGU, ( 40 metu darbo stazas - 150 E/men) bet okupantams islaikyti eina milijonai. Mirtis OKUPANTAMS. Laisve MEMELIO KRASTUI.

Anonimas

Anonimas portretas
tegu buna latvijoj estijoj visur iskirsto.kodel uz viska mes turim moket.ar mes turtingiausi esame.sgd ta duju terminala mes isinuomuot skubejome vieni mokame.reikejo imt3valstybem ji nuomuotta duju laiva.taip ir situs padalint visiems kodel niokios saudydami musu gamta.visi turi dalintis

...

... portretas
O tie milijonai - iš tų 2% krašto gynybai, ar papildomai? Bet šiaip - koks skirtumas: MŪSŲ sąskaita tie 'sąjungininkai' išlaikys SAVO kariuomenes, mūsų nenuniokotose žemėje treniruosis, o paskui - į savo kraštus grįš... kai mūsų poLytikai mus su visais kaimynais pagaliau sukiršins. Nes - o kokio velnio jiems čia kištis? O kas liks mums?

Pilietis

Pilietis portretas
Nenorėkim saugumą gauti veltui, gynyba kainuoja. Dėl to ir gyvenimo lygis Lietuvoje auga per lėtai, nes nėra iš ko. Už tai turim būti "dėkingi" didžiąjai agresyviai kaimynei.

>Anuprai

>Anuprai portretas
Laukiu - nesulaukiu kuomet Klaipėdą ir Klaipėdos kraštą prijungs prie Vokietijos.Nes kito būdo kaip kada nors čia gyvenantiems žmoneliams turėti tvarka ir teisingumą nebėr šansų.Ka tiktas greičiau..

Anonimas

Anonimas portretas
ismyzo alaus likucius su putele ir 5,8 mil euru jenerolas -jefreitorius pakrumej prie surudijusio ,,,sarvuocio,,, taip sakant atliko pareiga --apgyne lietuva

nevagis

nevagis portretas
kapeikos tokie pinigai mums tai tik juokas nes valdzia ismeto netiek o jei reiks sumazinsim pensijas ar pirmas kartas

pistolet

pistolet portretas
manau nebrangu jei skaičiuoti kiek pinigų Lietuvos kariuomenė naudoja aferoms ir žymei brangesnėms prekėms įsigyti arba atgyvenusiam šlamštui

Kęstas

Kęstas portretas
Tai daug pinigėlių nuėjo naujoms auksinėms šakutėms. Ką gi, galima gyventi ir taip. O kaip tada kovoti su emigracija iš Lietuvos? Niekaip. Musulmonų įvažiavimas į ES yra tramdomas. Todėl darbo paklausa ES augs, emigracija iš Lietuvos tik stiprės, emigrantai versis vis geriau. Reikia išmokti su tuo gyventi, o ne kovoti su vėjo malūnais. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos- ekonomika.

Anuprai

Anuprai portretas
ir vėl klystat, na gal neteisingai aiškinat aplinkybes. 1. Karaliaučius tai išvertus iš vokiečių kalbos Kionigsberg ir tos žemės jei jau ir būtų gražintos tai Vokietijai. Ar tamsta pageidaujat to teisingumo, kurios būtų perdalytos ar gražintos žemės ? Džiaugsmas nes rusai prarastų kai kurias žemes, bet Lietuva prarastų Klaipėdą ir Klaipėdos kraštą. Tai yra aktualus klausimas tačiau iš kitos pusės politiškai gali sukelt dideles komplikacijas. Dabar yra įtempta politinė situacija kai ne tik Rusija, bet ir Turkija ar net Kinija mintyse svajoja apie buvusias imperijas. Ar Rusija žlugs ? Tai jau seniai turėjo bankrutuot ir žlugt, bet net užsienio apžvalgininkai sutaria, kad rusija serga ( visumoje), tačiau tai ne mirtina liga :)

Lt

Lt portretas
Idiots

Anupras

Anupras portretas
Vakaruose, laikinai okupuotas Karaliaučius, o ruskiai vakariečiais nebuvo ir nebus, banditinė valstybė pasmerkta žlugti, jos agoniją, kaip ir nenorėtų ji tą pripažint, dabar ir matome.

nigga

nigga portretas
debilai beretiniai savo stiliuj

Aleksej aliošenka synok...

Aleksej aliošenka synok... portretas
Kozlomordo vatnyko nuomonė tik kremliui rūpi

Kaip Anupras tai...

Kaip Anupras tai... portretas
kaimo lygis. Rusija su mumis ribojasi vakaruose, o rytuose baltarusija :) O kas jau už tos baltarusijos tai man vienodai šviečia.

jankis

jankis portretas
saunu,kad karui visada surandami milijonai! apmaudu,kad zmonems niekad neatsiranda...karas su vaiduokliais...kiek jau isleista karui ir kiek naujoms darbo vietoms sukurti?realiai.

monnez

monnez portretas
labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie 45.000,00 LT nes man reikia didelį kapitalą 200,000.00 LT Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@h

Anupras

Anupras portretas
Už saugumą, juolab turint tokią barbarų kaimynę rytuuose, negaila būtų ir šimtą kartų didesnės sumos. O tu, vatnike aleksej, vapėk savo tėviškės portaluose, mažarašti...

aleksej

aleksej portretas
durniu gauja salije ir taip situacija netoki gera algas pacios maziausios pensijas beveik nera ir dar apvoge pensininku mazina kainos dideja o jiem jokai mums nesvarbu salies giventojei ka jiem ten rupi mes visus liesus i armioja isleisim o tegul zmones kankinasi ne apie tai valdzia masto kas nesutinka tegul dabar paparasi ir pirmin kariaut zusit bet gausit dauk pinigu ir pagarba koks jis didviris ginie lietuva kluris nieko nepadare

Galerijos

Daugiau straipsnių