Quantcast

Švedijos profesorius: Lietuva turi priversti emigrantus galvoti, ar neverta grįžti

Grįžti į straipsnį

komedija

komedija portretas
Kęstai, nejaugi tikite, kad "Sekundė vogė pinigus iš tų, kurie pinigų turėjo ir troško pelningai investuoti". Vogė tik iš eilinių piliečių:) Neeiliniai piliečiai atgavo pinigus ir dar uždirbo:) Tikite, kad EBSW suneštus pinigus nusikaltėliai suplėšė ar suvalgė?:) Kažkodėl kirba mintis, kad tie pinigai sėkmingai neša pelną...tik neeiliniams piliečiams:)

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Na ir briedas bei privačių fondų reklama.Tiesa tik tai,kad Švedijoje pensija 10 kartų didesnė neiLietuvoje.Vėl mala apie vidutinę,sudėjus mano 200 ir Grybauskaitės apie 8000.Nesako kad Švedijoje jau daug metų kasmet ir kiekvienam pridedama 200 kronų.Nesako kaip jie susigrąžino savo 20 amžiaus emigrantus,nepasakoja apie paminklą emigrantams Karshamne su iškaltu užrašu:-,,Komuna dėkinga emigrantams,kad sunkmečiu padėjo išgyventi.''Dirbau Švedijoje 2004-2009 metais.

Kęstas

Kęstas portretas
Grįžti neverta. Algos yra vienos mažiausių Europoje, o kainos siekia 80 procentų nuo Europos vidurkio. Teisūs valstiečiai - reikia griauti Numavičiaus monopolį kainoms Lietuvoje. Latvijoje ir Estijoje kainos panašios į mūsų, nes ir ten prekybą tvarko tokie pat, kaip Numavičius Lietuvoje. Lenkijoje gi kainos yra žymiai mažesnės viskam. Kai važiuoju į Lenkiją, niekad nematau lietuvius, kraunančius į bagažines tik 8 procentais pigesnius sūrelius. Perkam Lenkijoje viską. Kodėl? Nes Lenkijoje yra tikra konkurencija. O Lietuvoje politikai atidavė kainų kontrolę Numavičiui, tas piešia tokias kainas, kokias nori. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Skandinavas profesorius siūlo dar daugiau lietuvių pinigų pasiųsti skandinavams. Akiplėšiškas skandinavų bankų dalyvavimas vagystėje iš Lietuvos pensininkų yra pritrenkiantis. Aišku, kad skandinavų bankai darė šį žygį ne patys, o per jų įsteigtus pensijinius fondus, bet pinigus iš Sodros ėmė sau. Kokios išvados? Sekundė vogė pinigus iš tų, kurie pinigų turėjo ir troško pelningai investuoti. Skandinavų bankai vagia iš Lietuvos pensininkų, kuriems ir maistui pinigų neužtenka. Gėda. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Lietuva.

Lietuva. portretas
Aha, tuoj imsiu privertinėt.Tik įsibėgėsiu ..:DDDDDDD))

Galerijos

Daugiau straipsnių