Quantcast

„Sodra“ skelbia apie gerokai išaugusias gyventojų pajamas: ar pastebėjote šuolį?

Grįžti į straipsnį

Liudna

Liudna portretas
man po visu perskaiciavimu net sumazejo alga-del to is darbo isejau

Anonimas

Anonimas portretas
BiritėTik jau nebeverkit prieš 10m. .toliau Palangos tik svajot galėjai dabar per metus po du kartus laksto po visą Europą ir vis blogai vis mažai.Kada taip gyvenom kai šeimoje po2 3 mašinas kiemepasistatom.ir vis negerai vis mažai.

Melas

Melas portretas
Mano mama gauna našles pensija 21 eura, o vyrui nuo 2000 atskaito 1100 mokesčiu, taip auga pajamos.

Kazkaip nesuprantu, gal ne toj saly gyvenu?...

Kazkaip nesuprantu, gal ne toj saly gyvenu?... portretas
Anksciai prie stiprios vidutines klases save priskirdavau, dabar vis maziau ir maziau € lieka... maistas labai pabrango, lyg tycia, sugedo buitines technikos keli vienetai, slidineti jau tik i Bukoveli teisgalejom, i Tailanda vaziuoti siemet net minciu nebuvo, nes ir € nebuvo pataupytu... o straipsnius skaitau "viskas gereja"... panasiai kaip orvelo kuriniuose ar ta rybu sajungoje vis rodikliai gerseni ir geresni, o kaip tuscios pinigines, taip tuscios...

As

As portretas
As pastebejau isaugusias kainas, tai jau tikrai...

Anonimas

Anonimas portretas
Du kartus buvo padidintos simboliškai našlių pensijos,bet ne visoms,geriau,kad vyras būtų gyvas,nei 8 eurai priedas,bet kodėl ne visos našlės yra pamaloninti savo,aš ne prezidento našlė,paprasta našlė,Sodra aiškina,kad man nėra įstatymo padidinti,bet tai ne personalinė pensiją,o maitintojo netekus???????

Pensininke

Pensininke portretas
Prie pensijos per 2 kartus pridejo apie 20 euru - dabar lakstau su tai s pinigais pirmyn-atga l ir galvoju,ar siandien pragert, ar rytoj? Cia,zinoma, toks jumoras. Padidino ir aciu,tik labai to napajausi, nes ka siais laikais uz 20 euru nupirksi.

Galerijos

Daugiau straipsnių