Quantcast

Skaičius 7 – vienas svarbiausių žmogaus gyvenime?

  • Teksto dydis:

Ar esate galvoję norą, kai pamatėte krentančią žvaigždę? O sudužus taurei ar lėkštei esate sakę, kad šukės neša laimę? O juodai katei perbėgus kelią – nusispjovėte per kairį petį? Kai reikia sugalvoti skaičių, ar dažnai tai būna skaičius 7?

Sėkmės ir laimės ženklų aplink mus kasdien daug. Jų gausu visose pasaulio vietose, tautose ir kultūrose – tiek neigiamų ar įspėjančių, tiek teigiamų, pranešančių apie galimą sėkmę ar svajonių išsipildymą.

Pavyzdžiui, jei susapnavote vaivorykštę – tai reiškia jūsų norų išsipildymą. Laimę simbolizuoja ir smagūs nutikimai – jei jus „paženklina“ paukštis ar įminate į mėšlą. Visiems puikiai žinoma ir tai, kad jei virš namų durų ar ant vartų pakabinama pasaga, ji apsaugo nuo pikto. O apversta pasaga laikoma vaisingumo simboliu. Žinomas sėkmės simbolis – keturlapis dobilas. Sakoma, jei tokį rasite – būsite laimingas ir jums viskas seksis.

Sėkmę pranašauja ne tik įvykiai ir reiškiniai, bet neretai – ir skaičiai, iš kurių kiekvienas turi savo reikšmę. Jei skaičiai pasikartoja, numerologų teigimu, jie nori perduoti žinutę. Teigiama, kad jei žmogus pradėjo pastebėti pasikartojančius skaičius, reiškia, kad jis neturėtų to ignoruoti.

Tarsi nuojauta pakuždėjo, kad reikia imti.

7 laikomas vienu svarbiausiu skaičių. Juk savaitė turi 7 dienas, muziką sudaro 7 natos, vaivorykštę – 7 spalvos, egzistuoja 7 didžiosios planetos, 7 pasaulio stebuklai, 7 žvaigždės didžiuosiuose ir mažuosiuose Grįžulo ratuose, Mėnulio fazės trunka 7 dienas, o žmogaus fizinių bei dvasinių savybių vystymasis vyksta kas septynis metus. Teigiama, kad septynetas skatina žmones dirbti ir įgyvendinti savo tikslus, ieškoti nuotykių, siekti pokyčių bei pasitikėti laime. Viena populiariausių momentinių loterijų Lietuvoje „Sėkmės 7” savo pavadinime taip pat akcentuoja šį skaičių kaip sėkmės ženklą. Ne veltui 2018 metais šioje loterijoje Lietuvos žaidėjai iš viso laimėjo 8 795 679 Eur.

Štai vienas 20 000 Eur „Sėkmės 7” laimėtojas, mokytojas iš Šilutės, laimingą bilietą tąsyk įsigijo todėl, kad jis buvo pats paskutinis, likęs kasoje. „Tarsi nuojauta pakuždėjo, kad reikia imti“, – pasakojo momentinės loterijos bilietus mėgstantis šilutiškis.

Dar vienai „Sėkmės 7” laimėtojai, buvusiai laiškininkei, sėkmingą bilietą, kuris atnešė 75 000 eurų, padovanojo jos sūnus. „Jis mėgsta momentines loterijas, vis laimi po 10 ar 20 eurų, tai ir man padovanojo, lyg nujausdamas“, – pasakojo Biržų rajono gyventoja.

O prieš pat šios žiemos Kalėdas panevėžietis Mantas, dirbantis statybų sektoriuje, į centrinį loterijos biurą atvyko atsiimti... didžiausio galimo „Sėkmės 7” prizo – 250 000 eurų.  Vyras jau prieš laimint žinojo savo planus, kam skirtų laimėjimą. „Šiuos pinigus skirsiu nuosavam statybų verslui. Tai bus investicija, kaip paskola – tik be bankų ir be palūkanų“, – tuo metu teigė jis.

Momentinė loterija „Sėkmės 7“ kviečia sėkmės ir jos ženklų ieškoti drauge. Parduotuvėse rasite net 5 „Sėkmės 7” bilietus, su kuriais galima laimėti iki 1000, 5000, 20 000, 75 000 ar net 250 000 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jooo

jooo portretas
ir kas jau taip nusprende kad 7 laimingas? Gal man 3 nesa sekme, kitam gal 4. Baikit kist abejotinas tiesas kaip fakta

mesjio

mesjio portretas
gerai,kad egzistuoja skaiciuss aibe,galima rinktis))

Vytautas

Vytautas  portretas
Nieko čia svarbaus žydų pamėgtas skaičius toks pats blogas kaip ir šėtono skaičius 6
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių