Quantcast

Siūloma uždaryti parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį

Grįžti į straipsnį

Ona

Ona portretas
Dirbanti parduotuvė yra labai patogu.

as

as portretas
kolxoznikai daro kaip rusyne 1 parduotuve ant 100 km

pensininke

pensininke portretas
Labai gerai jeigu parduotuves nedirbtu,pardavejai daugiau su vaikais ir seima pabendrautu, o pensininkai ir taip ubagai nera ko per sventes ar iseiginemis vaiksioti i prekybos centrus, siulome kvepuoti grynu oru.

Kodėl

Kodėl  portretas
Tik parduotuvės? Siūlau drausti dirbti visiems. Kai vargšams pardavėjams prireiks medicininės , gaisrinės, policijos pagalbos , ar norės vykti poilsiauti svetur, o ir taksistai turės išeiginės , kas bus kaltas .

Vismantas

Vismantas portretas
Dėl parduotuvių laiko tai man tas pats.Tačiau aš dirbu per šventes su dideliu dżiaugsmu, nes tą dieną moka dvigubai.Mes dauguma stengiamės dirbti per šventes,vyksta konkurencija.Kas nenori, tai jokios problemos.Nereikia Seimui spręsti problemos, kurios nėra.Bent jau mūsų parduotuveje

Nu! Geras!

Nu! Geras! portretas
Visą amžių dirbdavo parduotuvės ir budavo visiem gerai, o dabar kai šitie durneliai valdžioj , tai jiem viską reikia uždraust, net ir pavalgyt normaliai jau negalėsim, o gal aš sugalvojau ko nors pasigamint per šventes, kad ir paskutinę šventės dieną ir aš apsižiūrėjau kad neturiu kažkokio produkto, tai kai dirba parduotuvės aš nueinu ir nusiperku, ir viskas okei. O jeigu parduotuvės nedirbs, tai aš negalėsiu ir ko sugalvosiu pasigamint. Gal man tomato ar dar ko nors prireiks. Apsurdas-ne valdžia! Jiem tik draust, ir draust!

T

T portretas
Oaš už.Nematau reikalo pardavėjai sėdėti per šventes kaip vargšei dėl kelių apsimiegojusių pirkėjų.Ji taip pat turi šeimą,nori su ja būt.Valstybinės šventės yra skirtos renginiams,o ne lakstymui poparduotuves.

Ai nujau

Ai nujau portretas
baikit jūs su tais naujais perdarymais.Dirbanti parduotuvė yra labai patogu.O pardavėjos tegul negalvoja kad PC savininkai nepasinaudos šita reforma kasininkių algų sumažinimui.

Anonimas

Anonimas portretas
Vel marazmas kazkoks. Jeigu viskas apie "darbuotojų teisę nedirbti" tai leiskit visiems atsisakyti dirbo ta diena. Nezinau nuo kokio dydzio medzio reikia nukristi kad drausti parduotuvems dirbti.

...

... portretas
Gal jau užtenka prieš Vatikaną lankstytis.

STIOPKA

STIOPKA portretas
Tikrai užuot papildę biudžetą kažkodėl nori atimti. Juk švęsdamas lietuvis pinigų neskaičiuoja. Tad kodėl užuot draudus nepadidinus pvm šventinėmis dienomis nuo 21% iki 101% ? o alkoholiui ir iki 201%..........Tik nesuprantu kodėl tiek daug nenori tarkim kad prie Velykų stalo šalia sėdėtų brolis sesuo tėtis mama..........................

€ portretas
Tuoj pradės nurodinėti, kada valgyt, kada šikt, kada miegot.

Pensininke

Pensininke portretas
O ka mes pensininkai per sventes veiksim,kur tada reiks eiti pasivaiksciot,jei parduotuves nedirbs?Kur tada su anukiukais reiks detis?

Anonimas

Anonimas portretas
Lai pries sventes apsiperka ko per sventes ten sliauziot

per šventes žmonės nori apsipirkti

per šventes žmonės nori apsipirkti portretas
Kaip tik per šventes reikia daugiau dirbti, kadangi žmonės laisvi, nori apsipirkti, turi laiko į parduotuves pavaikščioti.

Galerijos

Daugiau straipsnių