Quantcast

Siūlo suteikti „mamadienius“ ir vieną vaiką auginančioms šeimoms

Grįžti į straipsnį

Korny

Korny portretas
Tai aišku ,kad tegu moka,kad ir vienas vaikas šeimoje,jis taip pat vaikas.

...

... portretas
Jep, 'plaštakės' visame kame įžiūri TIK jų ESĄ diskriminaciją... tos dienos duotamos NE šiaip moterims, o VAIKAMS pirmiausia, jiems Mamos REIKALINGOS!

r

r portretas
Labai diskriminuojantis įstatymas moterų, kurios neturi vaikų arba jų negali turėti dėl įvairių priežasčių, atžvilgiu.

Kavenskas

Kavenskas portretas
Kai darbe pasakiau apie man priklausančius mamadienius,pasiulė tylėti,jei noriu dar dirbti. Galėtų kokios nors tarnybos tikrinti,kaip darbdaviai laikosi šio įstatymo.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl laisva Lietuva nyksta, o Rusijos okupuota Lietuva išsilaikė? Rusijos okupacijos laikais valstybė valdė gamyklas, žemės ūkio bendroves ir prekybos įmones. Todėl valstybės reikalų tvarkymui buvo skiriama pakankama visų šių verslų pelno dalis. Todėl Rusijos okupuota Lietuva išsilaikė, lietuvių skaičius joje sparčiai augo [1]. Laisva Lietuva dabar verslų turtą, pajamas ir pelnus apkrauna pernelyg mažais mokesčiais (TVF apskaičiavimai). Pagrindinę mokesčių naštą Lietuvoje neša dirbančiųjų atlyginimai. Net tuos surinktus pinigus išnešioja politikų giminės ir draugai auksinių šaukštų ir beveik nemokamų pastatų privačioms mokykloms (visi žiūri į tave, Austėja Landsbergiene) pavidalu. Tų pinigų neužtenka valstybės reikalų tvarkymui.

Kęstas

Kęstas portretas
Todėl gabūs žmonės Lietuvoje neina dirbti mokytojais, gydytojais, valstybės tarnautojais, mokslininkais ir kitais valstybei reikalingais profesionalais. Laisvos Lietuvos valstybė skursta ir nyksta. Ką daryti? Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad kova su socialiniu dempingu bei kylantys prekybos karai ir įvedami dideli muito mokesčiai importui (pirmiausia į Ameriką) didina riziką verslui, kuris norėtų išsiskraustyti į mažesnių mokesčių valstybes. Išsikraustyti, tai jis išsikraustytų, o kai reikės mokėti didelius muito mokesčius, įvežant atgal prekes ar paslaugas, tai tas išsikraustymas gali pasirodyti klaida. Dabar pats laikas kelti mokesčius verslų turtui, pajamoms ir pelnams. 1. 1942 m. gegužės 3 d. surašymo duomenimis gyveno 2,844 mln. gyventojų, o 1990 m. pradžioje Lietuvoje gyveno jau 3,694 mln. gyventojų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Valstybė PRIVALO vaikų auginimą pripažint visuomenei naudingu darbu ir tinkamai už jį mokėt (1-ais metais 100% auklės atlyginimo, antrais 50%, trečiais 30%, ketvirtais 10%); šeimos galėtų rinktis kam (ką) pasisamdyt.

Rima

Rima portretas
Be abejonės, vieniša mama , auginanti vieną vaiką , neturi visiškai į ką atsiremti, nebent samdyti kažką.

Mama

Mama portretas
Vieną mamadienį turėjau per visus metus. Turiu du mažamečius vaikus. Negali jais pikniaudžiauti, jei nėra, kas darbe pakeičia.

mama

mama portretas
Turiu 3 vaikus, dar negavau nei vaiko pinigu, nei mamadieniu... nors lyg ir priklauso, bet niekam neidomu... cia Lietuva, XXIa. ir ES priklausom!

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip Singapūras ugdo talentus? Singapūro ekonomikos pasiekimai yra gerai žinomi pasaulyje. Kaip ir mes Lietuvoje, Singapūras negali pasigirti gamtos turtais. Ir Lietuvos ir Singapūro svarbiausias turtas yra piliečių talentai. "Kiekvienais metais Singapūre 1% moksleivių, pradedančių trečiuosius pradinės mokyklos metus, atneša namo voką su štampu: "Dėl valstybės tarnybos". Viduje yra kvietimas į šios valstybės gabiausiųjų ugdymo programą. Norint gauti pakvietimą, mokiniai privalo puikiai išlaikyti matematikos, anglų kalbos ir "bendrųjų gebėjimų" egzaminus. Jei jų tėvai priima pasiūlymą, vaikai mokomi, naudojant specialią mokymo programą.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje yra sunkiau. Jeigu mes leisime gabiems geriau išsilavinti ir gauti svarbesnius darbus, tai kur mes dėsime kiekvieno iš mūsų gimines, kurie neturi jokių gabumų, bet nori gerai gyventi? Neveltui juk pagasėjome, kad Lietuva yra kūmų kraštas. Gal negirdėjote, kad arogantiškasis Gabrielius Landsbergis, kasdien keliantis bereikalingą šurmulį Seime, yra patriarcho Vytauto Landsbergio anūkas? Kai kurių miestų gabių vaikų ugdymo programos, vis dėlto, yra plačiau žinomos, pvz., Kauno programa, aprašyta čia. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Galų gale...jei ką ir vienas vaikas tai vaikas. ir jį reikia ir pas gydytoją nuvest ir su juo praleist laiką, kai abu tėvai dirba...

Galerijos

Daugiau straipsnių