Quantcast

Šildymas biokuru pažabos kainų augimą?

Grįžti į straipsnį

jap

jap portretas
populistiniai planai ir pazadai. algas didinkite, o ne taupykite

Anonimas

Anonimas portretas
Tik vieninteliu atveju kainos gali mazeti. Tai pakeisti burzuju rezima i sicialistini ir kad butu garantija REIKALINGAS toksai vadovas kai STALINAS arba HITLERIS. O dabar papis.kim prota avinu bandai ,,,,,, kodel reikia kelti kainas

,,,,..//

,,,,..// portretas
MELAS.

Geotermą blee gaivinkit

Geotermą blee gaivinkit portretas
nereikės jokiu biokuru fortumu hujortumu.Nuo lito laiku daro ta patį nieko neideda o kainos auga.Išnešioti jus reikia nakui ka ne ženklo neliktu.Vagiai.

AS

AS portretas
Na 90 tūkst. eur kaina - poros gerų auto. Šaunuoliai, kad taip pigiai katilus stato :)

ttt

ttt portretas
Įdomu, atsisakoma dujų, pereinama prie medienos. Kiek tos medienos užteks kai visi pradės ją deginti. Ar nebus po metų taip, dujos pigesnės už medieną, tai ir vėl katilus keisim? Tai kodėl nenaudojami katilai su įvairaus tipo degikliais? O kainos kilo ir kils, tik kad jos atitiktų realybę, o ne būtų su paslėptais viršpelniais.

klaipediete

klaipediete portretas
Niekas nepasikeis ir nesvarbu, kad p. V. Grubliauskas domejosi sildymu biokuru, tai tik piesrinkiminiai triukai. Mums buvo tiek visko zadama ir kalbama, kad jau ir nauja karta isaugo, bet gero nieko. O jiems gyvenime nieko gero nenusimato.... nyku ir liudna.

ekonomistas

ekonomistas portretas
Šildymo kainų pigimo nesitikiu, nes ir biokuro ruošėjai nori uždirbti: gauti normalų atlyginimą, įsigyti miško atliekų "čipsavimo" (smulkinimo technokos) o ir tų atliekų kažin ar visadav už dyką užteks, ar nereikės pirkti iš savininkų. O jeigu veisiant žilvičių plantacijas- vargo vakarienė. O visiems verksniams, kad viskas brangsta galiu pasakyti- visi nori oriau gyventi,o algos buvo darbdavių nustatytos taip :man kiek reikia, o tau kiek liko. Todėl norint kelti dirbanrtiesiems atlyginimus, būtina didnti prekių ir paslaugų kainas. Viskas logiška ir nėra ko dejuoti.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Tikrai ne, nes Lietuvoje niekas negali pikti, viskas tik brango, brangsta ir BRANGS. Energetikai su savo sėbrais iš valstybinės energetikos kainų komisijos ras milijonus paaiškinimų kodėl elektros energija, šiluma turi brangti nes brangsta pasaulyje o savo pelną reikia pasididinti. Kainų komisija, ne už gražias akis, nepasidomi energetikų pelnais o labiausiai tai UŽSLĖPTAIS, o jie milžiniški.

hm

hm portretas
Lietuvos niekas negali išgelbėti nuo didelių kainų, nes ir valdžioj esančių, ir verslininkų godumas yra neišpasakytas, jiems gana niekada nebus.

zioplys

zioplys portretas
mazesne bus tik pirma zirma,lur dujas des is geldos,perka is rusu uz 190 o jau parduoda kaip is geldos ir jau uz350.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Ačiū, kad šiluma Klaipėdoje viena iš pigiausių visoje Lietuvoje. Daugiau inovacijų, idėjų, jauno kolektyvo, kurie toliau vestų Klaipėdos energiją pirmyn, o senius partijinius lauk. Šeimyna čia Lietuvoje ir draugai užsienyje laukia, kada bus absoliučiai viską galima padaryti internetu.

blogis

blogis portretas
tie kurie dabar teisina sildymo kainu kelima pries metus reke kad biokuras zenkliai sumazins sildymo kainas dabar rekia atvirsciai bet cia stebuklu salis cia viskas imanoma

Labas rytas buvo labai įdomu

Labas rytas buvo labai įdomu  portretas
Sunki ta ubago dalia. Laikykitės, naujas vadas jus išgelbės.

...

... portretas
Biokuras šildymo kainą tik didina!

O Kaune

O Kaune portretas
niekaip negali išsiverst be gamtinių dujų. Reikia, nereikia, vistiek dar ir dujas paima šildymui. Viskas matosi kai pasižiūri į svetainę Kauno Energija. Kad ir oras nešaltas, vistiek paima kažkiek ir dujų, jiem biokūro tipo nepakanka, reikia dar ir dujų paimt kad ir nešaltas oras. Plėšikai- Kauno Energija, sau didžiausius atlyginimus pasikėle. Reikia kad STT pasidomėtu Kauno Energija.

Galerijos

Daugiau straipsnių