Quantcast

Seimo išvados: Lietuva nebuvo diskriminuojama dėl skirtingos produktų kokybės

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas skiriasi ir diskriminacija akyvaizdi.Mūsų niekas negins,tie seimo parsidavėliai žiūri kaip tik padlaižauti,o ir gerokus atkatus gauna.Tai kur teisybė mūsų valstybėje.Dar ilgai teks laukti kad visi būtume lygūs,kad mus gins sąžiningi šalies teisėsaugos atstovai.Nieko gero negirdi apgavystės,melavimai , sukčiavimai,žmonių žeminimas,tyčiojimas .Kada bus galas tiems seimo sukčiams.

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
Net čia nesugeba savo piliečiu apginti tai ka sakyti jei bus kas nors rimčiau?

Vėl loxodrancai

Vėl loxodrancai portretas
valdžioje apsiseilėjo vietoje to kad trepteltų koja

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek gavot kysiu is tarptautiniu korporaciju, seimo ZIURKES. Kiekvienas kuris buvo isvaziaves i uzsieni i Vakaru Europa ZINO kad maisto produktu kokybe vakaruose dvigubai geresne. Seimo piderai uz pinigus ir kai juoda sakys balta. I S G A M O S.

is to seimo juokas ima

is to seimo juokas ima portretas
visu sriciu expertai,ir medicinoj,ir erekcijos sutrikimai,ir maisto kokybe,tiesiog geniju seimas vunderkindai visas pasaulis gali lietuvai pavydet.

Vika

Vika portretas
Blefas,kad nebuvo dvejopos kokybes maisto produktai. Ta klausima pirmieji ES iskele Vengrijos ir Slovakijos zemes ukio ministrai,o ir be ju apie tai jau seniai buvo kalbama. Tie kas grizdavo i Lietuva is emigracijos, sake ta pati - skirtumai akivaizdus. Na,o musiskiai kaip visada lenda ES i uzpakali - esa nebuvo diskriminuojama. Kam tokia komisija is viso reikalinga, jeigu neigia tai,kas akivaizdu? Kada Lietuva galu gale ismoks pastoveti uz save? Tokia komisija,kaip sakoma, i muila!

...

... portretas
"KAIP 'stiprus centras' pasakė, TAIP ir YRA, ir ne šunyčiams čia skalambyti".

Uz ka seimas ?

Uz ka seimas ? portretas
Viskas gerai .Stai kaip dirbama zmoniu gerui.Juk ne tik maisto kokybe skiriasi bet ir skalbimo milteliai,dantu pasta,net sako ir maistine soda kitose salyse geresne.Tai ar seimas uz Lietuva ? Ar ....

Pranas

Pranas portretas
Pasirodo "vsio zakono".O mes galvojome. Visai skonio receptoriai ir smegenis nusoko

Galerijos

Daugiau straipsnių