Quantcast

Premjeras žadėjo tiesioginius skrydžius į Izraelį, nors tokie jau yra

  • Teksto dydis:

Baigdamas vizitą premjeras Saulius Skvernelis susitiko su Izraelio Ministru Pirmininku Benjaminu Netanyahu ir aptarė abiem valstybėms svarbius klausimus. S. Skvernelis džiaugėsi susitarimu, kad bus pradėti tiesioginiai skrydžiai. Tačiau tokie skrydžiai iš Lietuvos vykdomi jau kelerius metus. Vėliau Vyriausybė pasitaisė, kad kalbama apie verslo skrydžius.

Vyriausybės pranešime spaudai skelbiama, kad susitikimo metu ypatingas dėmesys buvo skiriamas ekonominių santykių raidai.     

„Sutarta, jog bus pradėti tiesioginiai skrydžiai, kurie būtų vykdomi kasdien ir žymiai praplėstų Lietuvos ir Izraelio bendradarbiavimo galimybes“, – taip anksčiau rašė Vyriausybė.

Socialiniame tinkle „Facebook“ kilus šurmuliui Vyriausybės pranešimas buvo pataisytas. 

„Sutarta, jog Lietuvą ir Izraelį sujungs tiesioginiai kasdieniai skrydžiai, kurie bus orientuoti į verslo segmentą“, – vėliau paskelbė Vyriausybė.

Portalas primena, kad tiesioginiai skrydžiai į Izraelį iš Lietuvos vykdomi jau kelerius metus.

Pirmasis tiesioginis skrydis iš Vilniaus į Tel Avivą įvyko 2012 metais.

Iš Lietuvos sostinės į Tel Avivą šiuo metu skraidina „Wizz Air“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškasg

Pilietiškasg portretas
Tai tokiaiss netiksliais skvernelio išsireiškimais, kitais svarbiais klausomais galima ir visus draugiškus santykius sutraukyti! Negi jis pirma pasako, o padkui vyriausybė pataiso? Absurdas! Kaip mokino melabai išmoktą pamoką. Čia gi ne per radiją pliurpti "bele ką" apie eismo situaciją/įvykius Lietuvos keliuose savo netaisyklinga greitakalbe! !!! Vienas vizitas, o tiek daug grubių klaidų! Ką veiks būdamas prezidentu? Skvernelis,karbauskiukas ir matjošaitis kartu kažką sugalvos, kad spauda to nerašytų!!! Skaitome ir užsienio spaudą! Avinai, nemokšos - jau kalbėti nei vienas negeba - 2 pliurpia, o vienas mykia/išsteni

to ...

to ... portretas
O tai kaip bus su Šimonyte?

...

... portretas
Sako, Paksą nuėmė TIK dėl to kad jis nesutiko apipjaustytas būt...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių