Quantcast

S. Jakeliūnas į krizės komisijos posėdį išsikvietė V. Vasiliauską

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Šliužų šliužas: "Lietuvos bankas Eltai teigė, kad jokio kvietimo dar negavo, tačiau V. Vasiliauskas dalyvaus visuose komisijos posėdžiuose, į kuriuos bus kviečiamas" - storuliukas DALYVAUTŲ, bet... esą jo niekas nekvietė... kvietė ne pagal formą, tinkamos pagarbos neparodė, per sekretorę prieš pusę metų laiko nesuderino. Ir t.t., ir pan., panašu kad tokį reiks su ginkluota apsauga atvesdint.

Traiškyti tokius šliužus

Traiškyti tokius šliužus portretas
Šitą magnolijos pažą pakračius tiek paslapčių paaiškės. Bet jos visos kaip išp...ti paprastus žmones ir užsitarnauti lansbergrybinį užtarimą

O mes stebėsim ir šauksim valio

O mes stebėsim ir šauksim valio portretas
vasiliauskas žino kam iš tautos ,,elito" padėjo pinigus ,,įdarbinti" kredito unijose. Pavardės užkoduotos, bet žinomos. O tos pavardės labai nenori būti žinomos tautiečiams... Štai čia ir yra vasiliausko ,,kiaušinis", kurį Jakeliūnas sudaužys

tas

tas portretas
VITAS VASILIAUSKAS TURI BŪTI ATSTATYDINTAS. Dvaras neleidžia tirti Lietuvos banko ir komercinių bankų veiklos. Prisigyvenom iki to, kad Seimo nariai norintys Tautai pateikti tiesą, centrinio banko vadovo išvadinami marodieriais ir nekrofilais, jiems per žiniasklaidą daromas didžiulis spaudimas. Teisybės ieškotojus ne pirmą kartą Lietuvoje bandoma paversti nusukaltėliais ar bent jau kvailiais.

gailestis

gailestis portretas
iseis gelele pasodinusi nebadaujanti i sia kede ir ismes ji kaip muse is barsciu nes reikes kaskam siltos ir socios kedes saviems

Anonimas

Anonimas portretas
Sita vasiliauska BUTINA sodinti i kalejima. Jis isvoge is Lietuvos NE VIENA MILIJARDA.

Kažkokia idiotų šaika

Kažkokia idiotų šaika  portretas
Tai į krizės komisijos posėdį Jakeliūnas Vasiliauską išsikvietė ar tik žiniasklaidoje apsiskelbė kad išsikvietė? Darosi nebejuokinga, žiūrint į tuos gandragalvių klaunų pasirodymus.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Nieko naujo. Nereikia pulti Jakeliūno. Jis toks pat idiotas kaip ir kiti gandragalvių profesionalai. Niekuo nesiskiria nuo tokių “proto bokštų” kaip Kepenis, Širinskienė, Veryga, Skvernelis ir panašūs. Visas gandragalvių elitas – tešlagalviai.

jo

jo portretas
Stasys Jakeliūnas buvo, kredito unijos "Vilniaus taupomoji kasa" finansų analitikas, kuri bankrutavo, tai S. Jakeliūno kompetencija. Kas tokį priims dirbti į banką. Aplamai žmogui būdinga, kuo mažiau proto tuo daugiai arogancijos.

aš portretas
Jakeliūnas negali atleisti, kad nei vienas bankas nepriėmė dirbti. Žinoma dabar nori sugriauti bankų sistemą, jai tai svarbiau už Letuvos prestižą.

vargsas

vargsas portretas
visus juos reikia pakratyti kiek jie gali sedeti siltose vietose gal gana

baiges dziaugsmo valandos

baiges dziaugsmo valandos portretas
laikas visus judinti-parazytus,atsirado KARALIAI nelieciami,atimti viska ,drazinti valstybei ,turi buti galas mafijoms,

vitas su simonyte

vitas su simonyte portretas
arogantiski tipai dirbe siam banke-ciniski be empatijos,grubus

Galerijos

Daugiau straipsnių