Quantcast

Rusiško alkoholio ir maisto produktų vartojimas Lietuvoje nesumažėjo

  • Teksto dydis:

Rusijai įvedus žemės ūkio ir maisto produktų importo embargą ir besitęsiant Ukrainos ir Rusijos konfliktui, Lietuvoje rusiškos bei ukrainietiškos kilmės maisto produktų ir alkoholinių gėrimų vartojimas nesumažėjo, ketvirtadienį rašo "Verslo žinios".

"Degtinės rinka Lietuvoje yra stabili. Tiek suvartojamu kiekiu, tiek verte šių metų degtinės pardavimo duomenys nedaug skiriasi nuo 2013 metų", - dienraščiui sakė tyrimų bendrovės "Nielsen" prekybos analitikos vadovas Rytų Europai Artūras Urbonavičius.

Alkoholio importuotojo "Bennet Distributors" prekių grupės vadovas Mantas Zlatkus tvirtino, jog nuo Rusijos ir Ukrainos konflikto praėjo per mažai laiko, kad būtų galima pradėti skaičiuoti ir apibendrinti vartojimo pokyčius. Anot jo, vartotojų reakciją į susidariusią situaciją turėtume pastebėti ateinantį pusmetį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas rusiska pigiau ir kokybiska

kas rusiska pigiau ir kokybiska portretas
tai kodel nevartoti. Va tik atkreipkite demesi ir isbandykite O Baltarusika kava pati naturaliausia patikekite

Lukaa

Lukaa portretas
Prapulčiau jie reiktų pirkti viską europietišką. Alga tai "rusiška" Kainų skirtums milžiniškas. Ir kosmetika, ir vaistai, ir maistas. O juokingiausia kad kai tikėjausi pradėti gerti "pigų rusijai skirtą" pieną, tai vistiek perku lenkišką-ir pigesnis ir skanesnis.

produktu negavau

produktu negavau portretas
rusijai skirtu produktu negavau.kasdien po kelis kartus ejau i parduotuves.reiskia realizavo juos.tai ko verkia per televizija padekit valdzia.mums brangina kasdien maista.o patys verkia.ukininkai uzpyke iskers karves.ka tada darysit kur pieno gausit verslas.kiek gali supirkinet piena pigiau moket negu vanduo.greit negausit pieno.jau dabar ukininkai naikina karves
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių