Quantcast

Rado, kuo pakeisti merdinčią valstybinę renovaciją

Grįžti į straipsnį

Xcfvg

Xcfvg portretas
Sukčių gauja kuria reikia statyti prie, sienos.

Ekspert.

Ekspert. portretas
Kiekvienas protingas pilietis supranta ,kad namas kuriame gyvena reikalinga prižiūrėti ir rūpintis juo.Bet dauguma butų savininkų to nesupranta,vis tikisi kitų sąskaitą gyventi gražiai.Yra tokių kad turi turto,bet vaidina, kad ubagas ,neturi pinigų renovacijai,namo bendro turto priežiūrai.Yra žinoma tokių žmonių.Žinoma ,negalima pasakyti kad nėra tokių kurie tikrai pinigų neturi,bet juk tai aišku ir teisybę nuo melo padeda atskirti kaimynai,bet juk yra Registrų centras,kuris žino kas -ką turi.

įdomu

įdomu portretas
kodėl nepasakė,kad aplinkos apsaugos ministras prieš keletą mėn.pasakė,kad ,kai bus visi renovuoti namai,kaina už šildymą bus pakelta,kadangi nebus pelno šiluminiams tinklams,antra,blokinių namų garantija nuo tarybinių laikų buvo 50metų,dabar nusprendė ,iš akies,dar pridėti 25metus,paskiau dar dadės,iki 100metų,prajuokino,per žiemą renovuotas namas sutaupė 50eurų,2kamb.butas

...

... portretas
Išlaisvinkit mus nuo Centralizuoto šildymo baudžiavos, ir mes IŠKART mokėsim MAŽIAU! (tuomet ir tvarkytis atsiras noras)

Tautietis

Tautietis portretas
Reklamine propoganda. Vienaip neišejo priverstinai nulupti pinigu, tai sugalvojo kita buda itraukti i vergija... Neliskit prie žmoniu, duokit normaliai gyventi..!!!

dar

dar portretas
norėčiau paklausti,ar mano butas jau valdiškas,kad nagus jau galandą butuose keistivamzdžius,radijatorius,elektros laidus?Ar čia reikia palaikyti statybininkų ir parduotuvių biznį?

šiaip

šiaip portretas
mano pažįstamų,giminių tarpe kažkodėl nėra norinčių renovuotis,tik laikraštyje paskaitai,kad tiek norinčių,kad net negali visų patenkinti renovuotis,šalia namai du renovuoti,ketvirti metai,žaliuja namai ,reiškia pūdo namą,armatūrą,sugrius nameliai,antra,pažiūrėkite į blokinius namus,statytus nuo 80 metų,kiekviename bloko sujungime yra skylės orui,po renovacijos jas uždengia,dėl to ir žaliuoja namai

rrr

rrr portretas
tas bustas zuliku gauja...

apgavystė

apgavystė portretas
Pritariu. Renovacija – žmonių apiplėšimas. Renovavo namą. Mokame siaubingą kainą. Dvigubai didesnę nei pradinėje, pasirašytoje sąmatoje. Šildymo kaina atpigo labai nežymiai. Žmonės, sustokite, neskriauskite savęs. Tai apgavystė. Dar viena valdžios apgavystė.

ehh

ehh portretas
pavadinimas arabiskas,lietuviskai graziau,busto atnaujinimas

Dar vienas patobulintas ,kabutese

Dar vienas  patobulintas ,kabutese  portretas
budas mulkinti zmones ,neverta ir rasyti,kad daugumoje gyvena pensininkai ,tai matyt nupresta juos visai pribaigti ,algos kyla ,maistas brangsta ir paslaugos ,o pensijos nedideja ,o tie keli numesti eurukai ,tai tik katinui ar suniukui ant edesio ,ir stai naujassviesaus rytojaus statytojai atrado aukso gysla ,jau tas pasijuto pradeda kone per jega kisti geru vamzdziu keitima us 60000 euru ar daryti elektros instaliacijas ir kitus pakeitimus.Todel prigrus neaiskiu kokiu ir is kur medziagu ,dar nenustate geru namu bukles jau stengiasi apmulkintinti gyventojus ,mat sugalvojo net pazeisti Konstitucija , pazeisti ju teises i privatine nuosavybe ,mat ruosiass kokie tai tikrintojai eiti per butus ir tikrinti kazka tai ,jeigu neisileis tai imsis kazkokiu tai priemoniu.Tai tikrai reikia prieslaikiniu rinkimu paleisti tuos exkomunistus ,jau negali nurimti vis komanduoja ,kaip buvo prie komunizmo ir sukinti rankas pradeda.

santechnikas

santechnikas portretas
etapine renovacija tai aukso kasyklos namu valdoms !!! nes : jokiu kompensaciju uz darbus is valstybes siuo atveju ,jokiu uz projektavimus ir darbu prieziura !

Nesamonė!

Nesamonė! portretas
Kiek daug reikės sukišt pinigų už tai, kad šildymas atpigtu keliais eurais. Kodėl jūs nepasakot kiek reikės žmonėm atvert pinigines už tuos darbus, o tai kainuos ne vieną tukstanti eurų, tai jau geriau aš daugiau sumokėsiu už šildymą , per žiemą, negu mokėsiu žiemą vasarą už kažko pakrapštymą. Tikrai tai gaunasi ne nauda, bet nuostolis didžiulis

Galerijos

Daugiau straipsnių