Quantcast

Profsajungos palaiko valdžios siekį drausti prekybos centrų darbą sekmadieniais

Grįžti į straipsnį

tad

tad portretas
jei sekmadieniais nedirbs, ar nefasuotu maisto prekiu kokybe pirmadieniais bus gera??

Na, žinote

Na, žinote portretas
Nejuokinkit! ...profsąjungos palaiko... Tegul palaiko, kur reikia - atlyginimų didinimo, švietimo ir kt. klausimais. Reiks išstoti, tokiu būdu sutaupysiu (nemokėdama eurų). Žada ir durnina.

IR VIS TIKIT

IR VIS TIKIT   portretas
jei žmonės tokie vieningi būtų visu pirma NEITU BALSUOT O ANTRA KAI HIMNA GIEDOT TAI TIK TADA VISI VIENINGI BŪNAT AR NEGALIT DABAR VISI PALAIKYT TA PATRIJOŠKUMA TIK KOMENTARUOSE TEMOKAT PALAIKYT VIENI KITUS O KAIP TAPS PAŽADAI TAIP IR PAŽADAI LIKS AR DAR NEĮSITIKINOT PER 27 M KIEK MUS VISUS MULKINO

Anonimas

Anonimas portretas
Padarys kaip Anglijoj ir Airijoj, kai kai kurios parduotuves nedirba sekmadieniais ir per sventes-tada kai dirbantys zmones gali apsipirkti. Tikrai nepagerins nei ekonomines situacijos, nei galimybes dirbantiems apsipirkti. Kai dirbantieji laisvi tai turi galimybe isleisti pinigus, o kai parduotuves ir kt istaigos dirba tuo pat met kaip ir visi dirbantieji tai ka dirbantiems daryt? Kada tvarkyt reikalus ir apsipirkinet? Fantazijos jokios valdzia neturi kaip ir lankstumo. Visus blogiausiu uzsienio pavyzdzius taiko Lietuvoje. Kodel negalima sutartu prekybos centru geriau kaip ir muzieju uzdaryt pirmadieniais jei jau taip reikia? Savaitgali apsipirke zmones galetu jau pirmadieni susitaikyt su uzdarytom parduotuvem...

lietuvis

lietuvis portretas
kada sumazins seimunu skaiciu ?

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pastatysime daug daug bažnyčių, ir ten sekmadieniais sueis visi melstis. O ką šventą dieną galima daryti daugiau. O didžiausią Naisiuose. O vyr. pamokslininku-savaime suprantama kam atiteks postas.

klausimas

klausimas portretas
nutare nasiai sekmadieni nedirbs o gers verygos numatyta piena idomu ar puslitri ar cetvertuske

Idomiai

Idomiai portretas
Yra visa krūva darbuotojų kurie dirba visom dienom ir visom valandom. Galvojat čia tik gaisrininkai ar ten policija? Visai ne. Aš dirbu elementariame fabrike ir mes dirbame visada ir visą parą. Taip yra dėl technologinių procesų, nes atšaldžius įrangą tektų ją vėl kaiinti iki darbinės temperatūros ~4valandas. Tai kada dibti? Tai du trečdalius mano kolegų atleisti? O tai veik du tūkstančiai žmonių.

Anonimas

Anonimas portretas
Danijoje VISOS parduotuves dirba sekmadieniais! Visi patenkinti! Niekas nemaistauja. Supermarketai dirba nuo 8 iki 21 val, kai kurie - nuo 7 iki 23 val. KASDIEN!!!! Taigi. Jie nori dirbti, o Lietuvoje - ne. Tegul profsajungos rupinasi, kad atlyginimai butu keliami, o ne dziaugiasi, kad sekmadieniais nebus leidziama dirbti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kodėl tik prekybos tinklų ???

kodėl tik prekybos tinklų ??? portretas
uždrauskit visų,- pamaininių gamyklų, medikų, vairuotojų, lakūnų, aktorių, dainininkų, teatrų kasininkų ir rūbininkų, ....KOKIA ČIA DISKRIMINACIJA ?Šventom dienom visi turi nedirbti tik klausyti Naisių Piziaus pamokslų.

Ert

Ert portretas
Ne valdžios reikalas.

petras

petras portretas
Tegu moka uz sekmadienius dvigubai 100 procentu,o ne grafikus stato ,darbininkams visiskai ne i nauda,saunuoliai pagaliau gal bus pazabotas ankstesniu valdziu veltedzevimas,ar kiti interesai is Vilniaus dagoraizio...

...

... portretas
Kišeninės tos profsąjungos, pataikauja didiesiems prekybos centrams, nenorintiems savaitgaliais dvigubai mokėt (o kol kiti savaitgaliais dirba - priversti ir patys dėl MŪSŲ stengtis... juk konkurencija).

Edmundas

Edmundas portretas
Vieno nesuprantu , juk visos parduotuvės privačios ir tik jos gali spręsti dirbti joms per šventes ir išeigines ar ne , o gal kas nori daugiau užsidirbti -sovietiniai laikai senai praėjo .

valio

valio portretas
as siulau sekmadieni visai nieko neveikt uzdaryt viska paleist gidytojus policija atvert zulikams vartus su salyga kad gris nieko nevalgyt ir negerti ir nekviesti gaistrininku o pirmadieni su naujom jegom ir puikia sveikata kibti i darba

Galerijos

Daugiau straipsnių