Quantcast

Premjeras nesutinka su prekybininkais, kad Lietuva – mažiausių kainų šalis

Grįžti į straipsnį

Vika

Vika portretas
Lidl,as antrais savo veiklos metais pradejo dirbti pelningai? Jumoras ir tiek! Juk ir "lietuviskam" Lidl,e kainos gerokai didesnes,negu sakykim vokiskame, tai ko jiems nedirbti pelningai? Visai nesvarbu,koks prekybcentris, kainos pas juos visus kandziojasi. Cia kazkokia uzkreciama liga Lietuvoje su tom kainom. Vokieciai pvz. ir atlyginimus kelis kart didesnius gauna ir pensijas, o moka uz prekes tame paciame Lidl,e daug pigiau. Gal kas paaiskins mums, Lietuvos zmonems, kas cia per liga tokia ar proto uztemimas,o gal mes turtingiausia ES tauta?

Anonimas

Anonimas portretas
kainos turi buti tokios, kad uz vidutine alga valstybes pilietis galetu lengvai pargyventi, o Lietuvoje situacija yra tokia, kad lengvai pragyvena tik tie kurie turi papildomus pajamu saltinius ir labai aukstas algas. Su visutine alga niekaip lengvai nepragyvensi ir tikrai pastovus pinigu stygius jauciasi. Derinant kainas ir algas, ekonomistai turetu paskaiciuoti, kokia reali turi buti vidutine alga, kad zmogui uztektu ne tik maistui, bet ir rubams, batams, knygoms, kelionems bei laisvalaikiui ir ne tik sau, o ir savo vaiku islaikymui, o I situos dalykus niekas neatsizvelgia. Kainos tokios, kad uz vidutine alga vienam zmogui tik maistui uztenka tik pusei menesio...o kur visa kita?

Siek

Siek portretas
tiek pakelevias galiu pasakyti kad kainos Lietuvoje per aukstos net lyginant su vokieciais ar anglais. Jau nekalbu del uzdarbio ir kainu santykiu. Ir mazinti reikia ne valstybes pvm saskaita, o verslininku pajamu mokescio saskaita.

Mindaugas

Mindaugas portretas
Lietuvoje kainos nedideles,tik atlyginimai lietuvoje nazi.

Ei praregėkit

Ei praregėkit portretas
Kai pakeliauji po pasaulį supranti Lietuvoj kainos nedidelės.. tegul tie nepatenkinti užsiima prekyba ir sudaro konkurenciją!?

matomai premjeras

matomai  premjeras portretas
pirma karta nusiprause ,kad pagaliau praregejo

Galerijos

Daugiau straipsnių