Quantcast

Premjeras: lengvatos šildymui ir viešbučiams išliks

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Privatininkai šildos KIEK nori ir KADA nori (ir nemoka už žolės auginimą žiemą ant trasų); KOL neleisit nuo tų Centralizuotų 'šildymo' (plėšimo) tinklų, TOL tokiai baudžiavai turi būt PVM nulinis!!! Na o viešbučiai... užsieniečiams, sumokėlusiems dar ir už 'pagalvę', nusispjaut tie keli papildomi %%, čia labiau galima jaust 'plaštakių' interesus, kas jas 'stoguoja'?

jjj

jjj portretas
kuo geresni centralizuoto sildymo vartotojai,o kodel nemazina duju,malku,anglies pvm,kai sildosi privacius namus,KODEL?ar jie kitokie?

Aha

Aha portretas
Šildymui dar suprantama, bet viešbučiams už kokius nuopelnus? "Pagalvės mokestį" tikrai reikėtų naikinti, nes tai pasityčiojimas iš ir taip nemažai mokančių svečių, bet kitų lengvatų viešbučiai nenusipelnė.

manau

manau portretas
Gan įdomus posūkis. Bet nemanau, kad viešbučiai ir ūkininkai yra ta dalis, kuri sunkiai verčiasi. Kas dėl daugiabučių šildymo, tai ši lengvata gali būti nuimta tuomet, kai gyventojai galės patys spręsti kuo, kada ir kiek šildytis, kaip ir privačių namų savininkai., dabar šildymo paslauga yra monopolinė, kurios atsisakyti praktiškai neįmanoma.

serž

serž portretas
centriniam šildymui lengvatos išlieka, o privačių namų šeimininkai mokėkite kaip anksčiau 21% PVM.Kiek tai tęsis? Didesnė dalis daugiabučių gyventojų butus gavo dykai ir dabar dar lengvatos. O kita Lietuvos žmonių dalis sunkiai statėsi tuos savo namelius ir dabar dar sunkiau verčiasi.

Pilietis

Pilietis portretas
Nesuprantu,kodėl turi būti lengvatos viešbučiams.Juose apsistoja užsieniečiai,kurie turi pinigų,kodėl jiems,atvykėliams turėtų būti lengvata.Manau viešbučiams lengvata neturėtų būti, matomai viešbučių savininkai yra atkatų mokėtojai ,arba Savų kompanijos biznis.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Blogiausia valdžia dabar .. Viskas nustatoma palyginant- aš šitą valdžią lyginu su buvusiomis. Paryžiuje rūmuose po stiklu guli metro etalonas...gali visi atvykę palyginti ar jų turimi matavimo įrankiai yra geri.....mūsų daugiabučio Kaune administratorius du kartus buvo apgavęs- su tuometinės valdžios pagalba 2009 ir 2012m atsikovojome virš 22000 litų. Dabar vėl apgavo 3000€- kur besikreipiame, visi sako ne mūsų reikalas, kreipkitės į teismą, Kauno savivaldybė irgi atsirašinėja, nors pagal Vyriausybės patvirtintus nuostatus turi kontroliuoti Administratorių darbą.. buvau teisme- sako parodykite sutartį su Administratoriumi..neturime, nes jį paskyrė Kauno savivaldybė...na tada blogi popieriai

Galerijos

Daugiau straipsnių