Quantcast

Prekybos tinklai sprendžia: dirbti ar nedirbti per šventes?

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
O kiek įmonių ir gamyklu dirba slenkančiu grafiku ir per visus savaitgalius ir šventes? Ką daryti tiems tūkstančiams darbininkų, kuriems išeiginė išpuolė sekmadienį? Jiems maisto nereikia?

Anonimas

Anonimas portretas
Kas sugalvojo šia nesamone.aš dirbu iki parduotuvėja .tokio noro kaip dirbt per šventes niekas ne turi.visi darbuotojai turi šeimas ir nori butsu jais

...

... portretas
Gal pirma te per šventes nustoja dirbti ligoninės, policija, gaisrininkai...

Prekybos tinklai turetu suprasti

Prekybos tinklai turetu suprasti portretas
kad pas juos dirba ZMONES,O NE VERGAI.JUK JIE TU IKIRI SEIMAS VAIKUS,IR TAI PREKYBCENTREI ISNAUDOTOJAI ZMONES ARIA NUO8 IKI23 VAL. JUK TOKS KRUVIS AKSSCIAU AR VELIAU ATSILIEPS SVEIKATAI.nenuostabu kad visose prekybcentriuose kasos tuscios moka grasius,o art zmones turi kaip vergai.

Prekybos tinklai turetu suprasti

Prekybos tinklai turetu suprasti portretas
kad pas juos dirba ZMONES,O NE VE IKIRGAI.JUK JIE TU IKIRI SEIMAS VAIKUS,IR TAI PREKYBCENTREI ISNAUDOTOJAI ZMONES ARIA NUO8 IKI23 VAL. JUK TOKS KRUVIS AKSSCIAU AR VELIAU ATSILIEPS SVEIKATAI.nenuostabu kad visose prekybcentriuose kasos tuscios moka grasius,o art zmones turi kaip vergai.

Sekmadienis - nedarbo diena

Sekmadienis - nedarbo diena portretas
Sekmadieniais prekybos centrai griežtai turi NEDIRBTI. Šeštadienį reikia trumpinti iki 13 val. Žmonės valkiojasi po centrus iš neturėjimo ką veikti , o pirkti neperka. Gali dirbti mažos privačios parduotuvės, barai ,kavinės .

vytas

vytas portretas
tik runkeliui gali pritrukti kazko paskutine minute saldytuve ar rusy,o ta pasivaiksciojimo atrakcija geriau pernesti i gamta,nors ten laukia uz medzio visokios kontroles,tai masina ant zoles,tai lauzas ne vietoj,tai simboline meskere besivoliojanti bagazinej uzklius...

vytas

vytas portretas
aisku.kad nedirbti,o tai tik doreliai akyse ir vergai uz grasius. Liaudis turi teise i poilsi!!!

mo

mo portretas
aisku dirbti, kol yra durniu kurie naktimis maximoj dirba uz grasius ir nesupranta kaip eda savo sveikata, tai per sventes dirbt manu jiems vienas malonumas.

Anonimas

Anonimas portretas
Juokas ima tipo patys darbininkai nori dirbt ir uzsidirbt mokekit normaliai tai abejoju ar kas nores dirbti per sventes

Galerijos

Daugiau straipsnių