Quantcast

Pilietinė akcija subūrė Lietuvos regionus kovai su šešėline ekonomika

Grįžti į straipsnį

Gina Acampora

Gina Acampora portretas
Sveiki visi, Mano vardas yra Gina Acampora ir aš kalbu kaip laimingiausia asmeniui visai laukinių pasaulyje šiandien, ir aš sakė mano savarankiškai, kad bet koks, kad išgelbėti savo šeimą iš mūsų prastos situacijos skolintojas, aš jums pasakysiu vardą visai laukinių pasaulyje ir aš esu labai laimingas, galėdamas pasakyti, kad mano šeima grįžo į gera, nes man buvo reikalinga paskola $ 100,000 USD pradėti savo gyvenimą visame, nes mano profesija, kaip aš esu vieno mama, su 4 vaikais ir visas pasaulis atrodė kaip jis kabėjo ant manęs, kol sutikau Dievas atsiuntė paskolos bendrovė, kuri pakeitė mano gyvenimą ir mano šeimą, Dievas bijodamas įmonė Nora Mildred, ji buvo Dievo gelbėtojo išsiuntė gelbėti savo šeimą ir iš pradžių aš maniau jis buvo ne bus įmanoma, kol gavau paskolą $ 100,000 USD ir aš patars bet tas, kuris yra tikrą reikia paskolą susisiekite su ponia Nora Mildred elektroniniu paštu. noramildred.loan@hotmail.com nes jis yra labiausiai supratimas ir natūra Sirsnīgie Paskolos Pasl

augis

augis portretas
kol nebus uzpildytas 9as fortas gyvais eksponatais bus ir seseliu ir debeseliu

>Nu jo

>Nu jo portretas
Swedbankiai dirba tik savo šaliai.Ir niekam daugiau.Jiems dzin lietuviai ar kiti koki.Nes Švedijoje bankų pelnas eina išskirtinai tik jų pensininkų išlaikymui.Štai ir stengiasi swedbankiai po visą pasaulį, štai ir gyvena Švedijoje pensininkai visai neblogai..

Kedyte

Kedyte portretas
piratu laivas nuplugde i amzinas sutemas i ten is kur negriztama,apgaube milziniskas seselis.?

Nu jo

Nu jo portretas
Ypač gerai matyti, kaip vakarietiškas verslas "atsineša ne tik sukauptas patirtis, bet ir diegia skaidraus verslo praktiką skleisdamas pavyzdinę darbo kultūrą mūsų šalyje" iš švedbankių veiklos Lietuvoje... Gal pasigirtų, koks jų pelnas ir kiek jie nuo to pelno mokesčių Lietuvai sumoka - jei iš viso moka?

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Ar jus nesijauciate apmulkintiu klausiu dar karta??? Ar jus nematote kas vyksta? SGDT... Masiulis.... ar nematote?

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Apie SGDT ,,Indenpendanca,, --- Laivas ir visas projektas kartu su kranto įrenginiais kainavo 250 milijonų dolerių ir yra išnuomotas uz 1,8 mlrd. litų. Į šią sumą įskaičiuojama priežiūros, reikalingų detalių tiekimo, operavimo, laivo įgulos darbo kaina. Praėjus 10 metų laikotarpiui, „Klaipėdos nafta“ turės teisę išpirkti laivą. Jus nuomotumete 250 euru vertes daikta uz 1800 eurus???? Šešėlis čia niekur neišlindęs? Tiesa dar- jūs tikite, Norvegiškas SGDT atplūkdytas į Klaipėdą numušė dujų kainą visame Pasaulyje?

NA NA

NA   NA portretas
šitą akciją reikėtu nukreipti į landsbeerginių būstinę, nes ten visos šešėlinės programos ir vyriausybės gimdomos ,,,,sėkmės jaunimui atsibusti ,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių