Quantcast

Penki dalykai apie pensijų perskaičiavimą, kuriuos svarbu žinoti

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
CHA: "Pensija gali ...padidėti 0,8 euro", bet gali ir išvis nepadidėt; piaro gi it tūkstančius žadėtų pradėt mokėt.

Joška

Joška portretas
Kas mažai gavo tam visai nedidės.Kas labai daug gavo tam labai daug didės .Tai Skvernelio politika atskirtį mažinti????????????????????? Tai tik dar kartą galim pamatyti kaip Lietuvą valdo agrokoncerno milijonieriaus žemvaldžio oligarcho Karbauskio vyriausybė. IKI 30 metų darbo stažas pensija didėja 0 nulis centų nulis eurų...

Ryta

Ryta portretas
Nei čia dabarties nei ateities viena galiu pasakyti neksupkit tose penciju fonduose keičia ystatymus kaip kojines numirsim pasiims sau sukaupta panaikins paveldėjima ir viskas jug jie viska gali,jsu dabartine valdzia visko buvo bet tokiu u...u dar nebuvo!

Nuomone.Kuo pats kvepia kitustepia.

Nuomone.Kuo pats kvepia kitustepia. portretas
Stai uz kokius skaidruolius,pazadukus balsavot .Kas daug zada,kas kitus smeizia juodina tas pats blogiausis zmogus,klanas.Atsiminkite ir netikekite pazadais ,smeizikiska propaganda konservatoriu ir kitu atzvilgiu.

che

che portretas
ka uz tas ubagiskas pencijas nupirksi...stai jusu trokstamos 'laisvos' lt troskimo rezultas...puolet su dziaugsmu i ubagyna...o kas buvo turtingas,tas tapo dar turtingesnis...

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Pensininke,esi pensijoje,nes dramblys ausį numynė.Niekas mums pensijos neuždirba,o tik nenori grąžinti to ką įmokėjome per tuos jų zelniojamus 35 metus.

pensininkė

pensininkė portretas
išsamus paaiškinimas ačiū

PENSININKĖ

PENSININKĖ portretas
PRIDEDAMA NE YPATINGAI DAUG,BET NEPAMIRŠKIME,KAD IR TUOS 8 TURI KAŽKAS UŽDIRBTI,O TAI UŽDIRBA DABAR DIRBANTIS ŽMONES.,TODĖL JIEMS IR ESU DĖKINGA

Tą abrąkadabrą

Tą abrąkadabrą portretas
gali skaičiuoti kieknori, bet nuo to žeidžianti žmogaus orumą pensija tikrai nepadidės.Jeigunegauni bent 300-400 tai čia yra tik išmalda ir akivaizdus valstybės niekinančio požiūrio į pensininkus demonstravimas.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Kiek didės nežinau ir nenoriu žinoti.Esu įsitikinęs,kad mano pensija tris kartus mažesnė nei litais,nors euras lygus litui.

Galerijos

Daugiau straipsnių