Quantcast

Pasakė, kodėl Lietuvoje taip brangsta prekės ir paslaugos

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
"Bankininkas loja kaip pasamdytas" (bet kam čia tas 'kaip'). O juk ESMĘ jie gerai žino, jie juk VYKDO valstybių užsakymą plauti laisvai emituojamus pinigus. O kai tų 'pinigų' emituojama DAUG, kam jiems tie mūsų pinigai, kam jiems mokėt palūkanas už juos? O kai rinkoje tų 'pinigų' perteklius, tai ir jų vertė niekinė; gerai buvo JAV kol jų USD dar Afrika ėmė; kai dabar 'Doleris tik Afrikoje doleris' amerikontai be karo neišgyvens.

kjkjkj

kjkjkj portretas
atlyginimai kyla tik labai mažam darbuotojų skaičiui, o didžiajai daugumai stovi vietoje. Palyginus kainas, kokios buvo ir dabar, tai pargyvenimo lygis krito mažiausiai perpus. Tokie ekpertai tik kabina makaronus savo išvedžiojimais.

Lietuviškas verslas

Lietuviškas verslas portretas
Viena ranka duoda, o kita atima.

pasakorius

pasakorius portretas
kai jau viskas issakyta ir viskas ismeluota pasakoriai pradeda sekti pasakas kurias sukuria patys apie sviesu rytoju laimes zidini kurio mes nepasieksim ir roju lietuvoje is kurio kas gali tas bega

Vargsas

Vargsas portretas
Viskas cia paprasta,pakelia darbininku atlyginima,o kad nesumazetu pajamos i savininku kisenes,pakelia kainas,tad pirkejui vel brangiau,pardotuves valdo tie savininkai,kurie nuo pat 2001 m.tapo didziuju tinklu savininkais,o ju godumui galo nera,nes jie nevaldomi.

panašu,

panašu, portretas
kad čia tokio pat lygio burtininkas, kaip ir mačiulis su čigonu nausėda: pavyzdys: draudžiu savo kibirėlį "n" metų, važinėju be avarijų, neesu piemengalys, palyginus su pernai metais man draudimas brango daugiau nei 50 proc.Na, mano kaltė, kad visiškai nevartoju jokio kaukolinio, bet vietoj to, kad gaučiau paskatinimą--įteisintas banditas trenkė man su mėšlinais stringais per nosį. Gal aš čia ko nesupratau, ir mano atlyginimas, man nežinant. šoktelėjo į " neregėtas aukštumas"?

Galerijos

Daugiau straipsnių