Quantcast

Parduos „Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcioną“ ir poilsio namus „Baltija“

Turto bankas skelbia valstybinių įmonių pardavimo datas. Vasario pabaigoje bus mėginama privatizuoti poilsio namus „Baltija“ Palangoje, o kovą – bendrovę „Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcionas“.

Turto bankas skelbia artimiausius valstybinių įmonių aukcionus. Poilsio namų „Baltija“ valstybei priklausantis 100 procentų akcijų paketas viešo aukciono būdu vasario 22 d. bus parduodamas už pradinę 5,7 mln. eurų pardavimo kainą.

Palangoje esantį bendrovės nekilnojamąjį turtą sudaro 3 poilsio ir reabilitacijos kompleksai, taip pat ūkinės paskirties statiniai.

Kovo 7-ąją viešo aukciono būdu bus mėginama parduoti valstybei priklausančios bendrovės "Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcionas" 100 proc. akcijų paketą.

Įmonės, įsikūrusios Klaipėdos valstybinio jūrų uosto teritorijoje, pradinė pardavimo kaina siekia 636 tūkst. eurų.

Anot Turto banko, bendrovė pagal sudarytą paramos sutartį įgyvendino projektą "Žuvies perdirbimo cechas Klaipėdoje", kuriuo atnaujino gamybos įrangą, investavo pinigų į pastato rekonstrukciją.

Bendrovės „Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcionas“ akcijų paketo pradinė pardavimo kaina  636 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To idomu

To idomu portretas
o koks skirtumas kas pirks?Svarbu kad privatus kapitalas.Tik ne valstybė nes tų 30%atkato nein paimt:D)

vaje

vaje portretas
kap nustebino.Pasirodo dar yra ka vokti

idomu

idomu portretas
kas pirks? juk ne pensininkas ir ne lietuvis gal is /pabegeliu o gal kinas ar zydas? juk komafija baigia viska isparceliuoti ir nusimuilinti....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių