Quantcast

Palygino kainas: ar tikrai kiek kainavo litais, dabar kainuoja eurais?

Grįžti į straipsnį

Juokdarė

Juokdarė portretas
Žurnalistė Čeponytė iš dangaus nukrito, tvirtindama, kad kainos buvusios litais ženkliai nepakito, eurais. Tokias kainas, kurias jinai nurodo, tokių kainų neteko matyti...už pieną 3,38 čia kur jinai tokias rado? Gal jinai Lietuvoj tik viešnia ir mūsų parduotuvėse nieko neperka. Lietuviai važiuoja į kaimyninę Lenkiją tik iš mandrumo? Ar jie tai darė lito laikais? Tu akla ir kurčia, kad tau vis dar niekas nebranksta?

Vile

Vile portretas
Jokios rinkos ekonomikos Lietuvoje nera. Lietuvoje laukinis kapitalizmas!

rimas

rimas portretas
pieno kainos 3,38 lito tikrai nebuvo Buvo 1,99

Mergina

Mergina portretas
O koki cia piena rado taip pigiai? Kazkaip parase bet ka norejo pasirodyt protinga dabar uz 15 eur nieko nenupirksiu, o anksciau isvertus lt kiek galejai visko nupirkt

Virginija

Virginija portretas
Zurnalistes vardo neverta taip islauzti is pirsto dar reikia sugebeti vargse tu varqse ant galveles

Jobnuta

Jobnuta portretas
Kada bl Grikiai 5,69 lito kainavo????? Kainavo jie centus!!!!

Ovk

Ovk portretas
Sulygino pomidoru sultis dabar su greifruktu tikrom tada. Taip durnina visus kad shakes

kembrikas

kembrikas portretas
dRNELE ,O KO APIE SVORI NERASAI ,BUVO1L,DABAR 900G.,BUVO 200G. DABAR 170G.IR TAIP VISKAS .LEDZIA RASYT TOKIOM AVEBEZDOM.

Senas karys

Senas karys portretas
Iškur tokie skaiciai? Tau vysta gal tada 12 metu buvo kai sita prakeikta eura ivede.

Ramas

Ramas portretas
Tikrai is aukstai kritus panele, tau kas liepe sitas nesamones rasyt!!!!!

Algirdas

Algirdas portretas
Čeponyte, ar tu vaikystėj galvutę susitrenkei, ar tau prisakė šią rašlevą paskleist?

As

As portretas
Greitai su kainom pasieksim sveicarijos kainas.busim pasauli antra brangiausia salis pagal kainas o pagal atlyginima turbut ir afrikoj daugiau uzdirba ot salele nuostabi nieko del paprasto zmogaus nedaro

Anonimas

Anonimas portretas
Esu pensininke. Kol turejome litus is savo 800 lt. pensijos normaliai,nesisvaistydama pragyvenau. Euro ivedimas-eiliniams zmonems smugis "zemiau juostos". Zurnaliste visai nutolusi nuo realybes,matyt,pajamas turi dideles. Ne apie produktus,o apie kasdieninius rubelius. "bobturgelyje" prie Kauno stoties turgaus medvilnines apatines kelnaites-trikampiukai kainavo 2 lt. Dabai 1 euras=3,4528 lt. Pedkelnes kainavo 2-litai. Dabar 2-3 eurai. Alyviniai obuoliai-krituliai kainavo 0.50 ct uz kg. Dabar kainuojs 1-1.5 euro. Tai gal ta panelike is savo aukstybiu nusileistu i zeme kur gyvena eiliniai zmones ir savo kliedejimais nepiktintu zmoniu ? Tiesa dabartine valdzia jau ne karta pensininkams padidino pensijas,bet kainu niekaip nepavejam,nes is karto kyla ir jos. Gal valdzia pasidometu kiek turguose duoda pirkimo cekiu. Nepadeda nei kvitu loterija. Kaip voge mokescius taip ir toliau vagia. Jokios kontroles. Idomu uz ka ar uz grazias akis tokios nuolaidumas pardavejams ?

Laura

Laura portretas
Pienas litais kainavo tokia kaina 2lt. O ne 1lt. Ir is kur ji tokias kainas nupiese?

yra tokia nuomonė,

yra tokia nuomonė, portretas
kad numetė žurnalistei kokie spuoguoti wilemai gerą galą šlapios dešros, ir gavo norimą straipsnį.Dukra iš Norvegijos parvežė dovaną--japoniškus žiūronus, pasirodo Kaune jie žymiai brangesni...(ubagų šalyje...)Dėl Estijos, dukros uošviai (norvegai)sako, kad jų religija --protestantizmas, yra pažangesnė, palieka mažiau laisvės žodžių žaismui, nebėra erdvės aferoms, skatinamas sąžiningas darbas, bei mokesčių mokėjimas, ko pas mus dieną su žiburiu...Juk prieš kelis metus norvegų firmelė bandė perimt litvinų patirtį, ir savo tėvynėje "įdiegt" dvigubą buhalteriją ,vietiniai tuoj pridavė, kur reikia...O pas mus...jeigu tam pačiam tinkle prekė žymiai brangesnė, nei pas vokietį, vilemas, raudodamas uždeda kompaktą--maža rinka..., ir valdžios šiukšlėm tai labai--cool.

Anonimas

Anonimas portretas
Moteriske paklydo kainyne ir nusisnekejo.Pienas niekada nekainavo 3,29 lito.Ko gero auksine karve turejo.Dabar viskas susiligino su eura ir dar daugiau.

Laura

Laura portretas
Didesnes nesamones neimanoma parasyti ,o gal nesilanko parduotuveje ,ufonaute !!!

Ha!

Ha!  portretas
Už grotų tokią žurnalistę!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Nx čia kazka lyginti??? Tipo o džiaukitės kad apipisom visus! Jei kainuoja litą tai nekainuoja euro!!!

Anonimas

Anonimas portretas
kam durninti žmones ,skaičiuoti dar mokam.Ka m buvo verslininku sukurtas toks darbo kodeksas,o seimas priimė,išvyti savus iš Lietuvos ir parsivešti vergų .Galvojat,kad nežinom kaip yra kitose šalyse.Kam naudinga,tie kurie dirba rusams.

Gyventoja

Gyventoja portretas
2009m.as buvau bedarbe, ir darbo nesiule net valytojos.... Po pusmecio likau be jokiu ismoku.Dienai isleist galejau 3litus.(is skurdziu santaupu).metus taip....Uz buta atvanot reikejo ....nuskurdau... bet isgyvenau.Dabar , prie euro, garantuotas galas butu su 2.5

na stai akivaizdus propogandos pavyzdys

na  stai  akivaizdus  propogandos  pavyzdys   portretas
suda mala meluoja juodai ---bet jeigu tai pasakys ir paneigs pav;- per bet koky rusiska kanala rusijos ziniasklaida --tuoj pat visi choru suklyks reikia uzdaryt ta kanala...... ir taip visais klausimais nachaliskai brukamas melas is lietuviskos ziniasklaidos lupu jau 28 metus be pertraukos, kas su ju melu nesutinka --apsaukiamas liaudies priesu , baudziamas teismu , dergiamas , smeiziamas...

Kaunas

Kaunas portretas
Pakilo ir viešojo transporto kainos. Iki Estijos pragyvenimo lygio dabar kaip iki mėnulio, o jie viską pradėjo nuo nulio kartu su Lietuva. Kaip čia išeina, ar ten daug darbštesni žmonės? O gal sąžiningesni?

Kaunas

Kaunas portretas
Ka ji vapalioja tegu užsideda akinius ir dar karta nueina i parduotuve ir pasižiuri kainas, kažkokias erezijas rašo, kainos pakilo 3 kartus jei nedaugiau

TAJA

TAJA portretas
Paslaugos, mot.plauku kirpimas- 15 eur.- 52 lt' duona mazdaug 0,80 eur - 3 lt arba 1,08- 3,60 lt sviestas 200gr 2,30 eur - 8 lt- 1 kg- 40 lt fantastika suris ??????? mesa sonine-1 kg - 4,30eur - 15 lt lasiniai 1 kg -7 eur -25lt budavo 10 lt tai brangu? ir t.t.

Algys

Algys portretas
Tegu raso jie ka nori,bet kai ivede eura ,pasidarem paskutiniai pagal pragyvenima,europoje,net rumunai mus aplenke! Mes vis zemyn ritames,o kodel? 24 vasario renkames prie seimo kad paaiskintu ka jie daro is musu!

Alfa

Alfa portretas
Gediminas, o jūs pateikit čekį 2014 metų kur kainos tokios litais kaip dabareurais ir įrodysit, kad straipsnyj netiesa parašyta.

Www

Www portretas
Taip viskas paperkama,kad baisu. Zurnalistei pakiso kysiuka prekybininkai ir raso nesamones. Gedos neturi visai. Kada jau pienas kainavo virs 3 litu? O dabar,viskas taip brangu,kad verkti norisi. Gerai jauniems,jie dar gali pasvajoti apie isvaziavima. O ka mums,pensininkam daryti? Ir kuo cia viskas baigsis, jau sveikas protas nesugalvoja.

Valė

Valė portretas
Rašo bile ka kad tik rašytų

Gediminas

Gediminas  portretas
Rašinėti bet ką gudrūs visi. O gerbiama žurnaliste įrodymus gal galėtumėte pateikti? Pvz. MAXIMA čekį tada ir dabar kur pirktas "Dvaro" pienas? "Tymbark" persikų sultys? "Pik-nik" sūrio lazdelės?...

negaliu tylėt

negaliu tylėt portretas
Šiaip turėtų būt straipsnis už melą ir ši panelė turėtų būt baudžiama už tai

Anonimas

Anonimas portretas
skaityti šlykštu!!! toks melas!!!

888

888 portretas
Galiu duot kepure prisikt jei kas yrodys kad atseit nepabrango :-)))))) Bet kad mano kepure bus kaip nauja, nes niekas neprisiks .....net propagandiniai zurnalystai nei seimuuunai . Netgi Wilimas kazkoksai , prekybininku statytinis

NETIESA

NETIESA  portretas
Netikekite užsakytas straipsni renku čekius 2013m - 2014m pienas 1.59 litais !! Turiu ir brangesnį 1.66 litais tai ka jūs čia meluojate? Užsakytas Straipnis Netiesa! Meluoja!

Pirkeja

Pirkeja portretas
Jums atsiusti kainu nuotraukas magija sureliu????ar bananu???? Ar jogurtu????nejuokinkit zmoniu,begedziai!!!saiposi is savo zmoniu,savo tautos, ir taip puse Lietuvos pabego ir kitos dalies greit nebeliks!!!!vaiku pinigus jie moka, o kas tiek pat ar daugiau is atlyginimu isskaiciavot????nieko???

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kažin panele čeponyte ar ne prekybininkų užsakymu atlikote šį tyrimą, ir ar ne prekybininkai finansavo šį tyrimą??????????

na ką

na ką  portretas
čia skiedžia .Jei anksčiau ,aš viena per savaitę galėjau išgyventi su 50 -60lt ,tai dabar man kartais neužtenka ir 130eurų. O mano poreikiai beveik tiek patys ir tik maistui ..Jei anksčiau visus būtinus vaistus nusipirkdavau už 148 lt ( mano priemoka trims mėnesiams ) ,tai dabar - 126 eurai ir dar sušikti generikai ,kurių reikia beveik kasdien gerti papildomai pusę normos .Jei anksčiau vyras apsikirpdavo plaukus ir sutvarkydavo barzdą už 6 lt ,tai dabar tos pačios paslaugos jau 7 eurai ir t.t. ir t.t. Jei man kirpykloje anksčiau sutvarkydavo plaukus (dažymas ,kirpimas ir plovimas ) kainavo 70lt ,tai dabar 110eurų .Paskaičiuok ,mergužėle, kiek kartų pabrangino viskas pabrango ir ne procentais(kaip skelbia statistikos departamentas ) ,bet kartais ? Dėl tokios neišmanėlės žurnalistės gėda ,nes tai nusamdyta rašliava . Žmonės bėga iš čia ne šiaip sau ... ,bet todėl kad negali prasimaitinti , nei patys nei su vaikais .

Safyras

Safyras portretas
Nieko nuostabaus, kad radijas ir televizija priglaudžia tuos žurnalistus, kurie nemoka nei skaičiuoti nei analizuoti. Tai labai patogu politikams. Kada obuoliai kainavo daugiau kaip 3 litus? O sviesto , mėsos, žuvies kainos? Kiek gauna pensininkai ir kiek žurnalistai, padirbę kelias valandas žiniasklaidoje? Todėl ir neranda verslininkai protingų žmonių, kurie negadina sau nervų ir nekovoja su vėjo malūnais, o paprasčiausiai pakeičia šalį . Kam mokėti didžiulius pinigus už mokslą,lakstyti per kelias darbovietes, kad gautum minimumą,kurį kai kurie "žinomi žmonės" išleidžia per dieną , neskaičiuodami nei eurų, nei centų...

Anonimas

Anonimas portretas
Nu cia ir asilui aisku kad pabrango nezmoniskai.Tik nepradekit aiskint kad perkat is uzsienio.Jums gali priaugint maisto produktu kaimieciai.Ale ne geriau atsivezt is kitur ir uzdet pvm.

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
Nesiskaito paskutinieji metai su litu nes tada ir pradėjo kilti kainos ale kad išsilygintu

parašėte p.Čeponyte eilinį užsakytą skiedalą

parašėte p.Čeponyte eilinį užsakytą skiedalą portretas
sakykit, kada Lietuvoje paprasčiausi lašiniai kainavo 22 litus, o valerijonas 6,60 Lt.

is

is portretas
kur dar ir atsiranda tokiu cinisku propogandistu ir ko genro tai tie patys kurieir daro tuos branginimus ir jiems pritarimantiems uz /apgrauzta kaula/ kurio daugelis ir to neturi taip loja tik koloborantai ir soc...demonai......

to Audrone

to Audrone portretas
apie koki cia tiki mistini butent grikiu pabrangima cia sapalioji moteriske? Geriau paziurekit kokios kainos litais buvo bulves, per kokius 10 metu bulviu kaina buvo nuo 0.80 LT centu iki 1.90 lt uz kg. Ir ar zinote del ko runkeliai? ogi taip sureguliavo laisva rinka, kai derlius ir palkausa buvo vienokia tai kainavo vos 80ct, po metu kainavo jau 1,90 lt. Ar tai irgi euras buvo kaltas??? Kokie kartais juokingi tie musu runkeliai. Beda ne tame , kad kaina pakilo, beda , kad alga nepakilo kiek noretumete

arvys

arvys portretas
ispustas burbulas, kainos kilo, bet nieko panasaus ,kad ę,į karto. Tik idiotai ir visiskai nemokantis skaiciuoti gali tuo tiketi. Kaip kurie dalykai net yra ir atpige kaip sildymas, elektra, kuras ir t.t. Ir euras cia visiskai ne prie ko, nes infliacija visada buvo ir bus, tai vienas is ekonomikos varikliu, ti zmogelis is patvorio to nesupranta, jam juk pabarngo degtinele, sviestas dar kazkas. Jis ant to uzsifiksaves ir kas yra atpige paprasciausiai priima kai normalu dalyka, o kas pabrango ji jau pyktina. Keisti tie zmones :)

qqq

qqq portretas
Kainos eurais sukilo tiek maisto produktams ,tiek avalynei,tiek aptarnavimas kirpyklose ,valyklose ir t,t it t.t..Gaunant pensijas ir minimumus dirbant ir auginant vaikus labai sunkus pragyvenimas. ir dar... koment.Tadas teisus-pritariu.

Anonimas

Anonimas portretas
taip ir turi būt,gi reikia kgbistam prisivogt

Tadas

Tadas portretas
Sultis pirkdavau tuo metu uz mazdaud 2 lt 30ct is kur ji tokia kaina istrauke vista dabar tokios sultys kainuoja 1 eur 30ct kai buna akcija 1 eur cia ta zurnaliuga nesamoniu prirase kazkodel visi pradedant nauseda baigiant maciuliu bandoma ipirsti kad lietuvoj taip gerai viskas bet pamirstama kad apie 70 proc gyventoja gauna minimuma arba siek tiek daugiau

KAM TARNAUJI PANELE

KAM TARNAUJI PANELE portretas
GERB.ZURNALISTE,kiek jums sumokejo uz toki straipsneliuksti???labai noreciau,kad parasytumete kur ir kokioj pard.uz tokia kaina radote grikius????,nes as ju naudoju istisas dienas,is kur gavote tokias kainas,JUS KAM TARNAUJATE LIAUDZIAI AR PONAMS,O GAL YRA CPECIALIZUOTOS PARDUOTUVES KUR GALIMA IEITI SU TAM TIKRAIS PAZYMEJIMAIS,KA??????????

Anonimas

Anonimas portretas
dantu pasta kiek kainavo ir kiek dabar? duona kiek kainavo ir kiek dabar?

Anonimas

Anonimas portretas
rauginti kopūstai kainavo 1 lita,dabar 1 eura.

Z

Z portretas
Ką čia ši prietranka sapalioja?

Audrone

Audrone portretas
Grikiu kaina paimta , kai buvo dirbtinis pabrangimas, o eurais, kai buvo nuolaida

Galerijos

Daugiau straipsnių