Quantcast

Nustatyti dar penki kiaulių maro židiniai

Grįžti į straipsnį

Antram

Antram portretas
Tai kad lenkiška dar pusė velnio, bet mūsų prekybcentriuose daugiausiai "lietuviška" iš daniškų kiaulių konclagerių, ne mėsa, o muilo drebučiai kažkokie... Todėl turbūt ir plinta tas kiaulių maras, kad danų kiaulių fabrikams tai naudinga.

Atrodo

Atrodo portretas
kad gyvenam akmens amžiuje. Tai negi nebėra vakcinų sustabdyt tokiuo mąstu plintantį kiaulių marą. Ar specialiai nežiūrima,netvarkoma,nes kažkam naudinga. Vietoj lietuviškos kiaulienos,vien tik lenkiška medinė,tąsi,kieta. Užauginta hormonais. Jokio skonio. Atvirkščiai šlykšti. Būdavo verdi mėsą visa virtuvė kvepia,o dabar kuiliena,prasmirdus šlapimu,gleivėta. Netgi dešrose,kur jau itin daug priemaišų ir tai tos smarvės nenumuša. Kodėl leidžiama šitaip spekuliuoti žmonių sveikata. Pienas su antibiotikais,kiauliena,paukštiena hormonai,žuvys augintos spec.kanaluose,jautiena ne jautiena,o sena karviena. Veryga tai tik cukrum ir sviestu susidomėjęs. Kur reikia ten jo nėra. Kai eina visa EU prie cukraus mažinimo,tada ir jis pritamnas. O kaip valgėm sviestą,cukrų saikingai taip ir valgysim. Visur turi būt saikas. Tiek dirbant,valgant,miegant ir t.t.

tai

tai portretas
ko gero samoningas uzkratas kad islaikyt konkurencija ir A kainas tuo paciu ir gyventoju sk. mazinimas visais budais u. spec t. D......

Galerijos

Daugiau straipsnių