Quantcast

Nauja pertvarka: pensininkų pinigai – motinoms

Grįžti į straipsnį

anna

anna portretas
apie kokia teisybe cia kalbate žiuliku vadovaujamoje valstybeje

Taip neteisinga

Taip neteisinga  portretas
Labai dažnas pensinkas yra vienišas. Vienam iš mažos pensijos išsilaikyti yra sunku. Kodėl pagyvenęs žmogus yra taip negerbiamas? Šeimoje abu tėvai dirba, vaikams auginti vėl išmokami pinigai. Taip neteisinga, tiesiog neteisinga.

R

R portretas
Mokytojai nori algų didinimo už nepilnus darbo krūvius. Štai kas nori apšvarinti pensininkus!

Pensininkė

Pensininkė portretas
Aš pasipiktinusi. Ir vėl iš pensininkų?! Jūs ką? Pablūdot?! Norite supriešinti motinas su pensininkais?

Kęstas

Kęstas portretas
Ko reikia, kad Lietuva atsigautų? Reikia mokėti tokius atlyginimus, kad Lietuvoje jaunimas galėtų gyventi. Dirbantis Lietuvos jaunimas, o ne tik Gabrielius Landsbergis ir kiti KGB agentų, kolūkių pirmininkų, fabrikų direktorių ir kompartijos veikėjų anūkai. Kodėl Lietuvoje jaunimas negalėtų gyventi, net jai norėtų? Nes brangu. Atlyginimai per maži. Lietuvoje jaunimas net būstą už gaunamus atlyginimus nusipirkti ar išsinuomoti ten, kur yra darbo vietos, negalėtų. "Paskutinių tyrimų duomenimis, būsto kainos Lietuvoje yra tarp labiausiai padidėjusių visoje Europoje, įsilieti į darbo rinką baigus studijas tampa vis sunkiau.

Kęstas

Kęstas portretas
Jaunimui, ieškančiam būsto, daugiausia sunkumų kyla dėl jo prieinamumo, didelių nuomos ar išlaikymo kaštų, nepalankių įsigijimo sąlygų. Taip pat – dėl to, kad bankai kelia aukštus reikalavimus paskolų gavėjams, arba tiesiog todėl, kad neretai nepavyksta rasti tinkamo ar kokybiško būsto." Todėl Lietuvos jaunimas taip masiškai emigruoja. Ten jiems mokami atlyginimai, už kuriuos galima ten gyventi. Joks patriotinis auklėjimas, jokie Boxeriai, joks Prezidentas - gelbėtojas nepakeis normalių atlyginimų, atitinkančių būsto, prekių ir paslaugų kainas. Kai tik visi darbdaviai, įskaitant valstybę, pradės mokėti tokius atlyginimus, mūsų, lietuvių, tauta, mūsų kalba ir kultūra atsigaus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Nepurkštaukit pensininkai,kad Radišauskienė jus apvagia.Visvien tuos pinigėlius atiduodate savo vaikam arba anūkam,jeigu sukčiai neišvilioja,ar vagys nepavagia.O nuo Radišauskienės dalis jūsų pinigėlių partijos arba jos šeimos švogeriam ar anūkam nubyra.

Ema

Ema portretas
Ekonomikos augimo laikotarpiu, Blinkevičiūtė sugebėjo išeidama palikti SODRA skoloje 1mlr. Kodėl ji dar nenubausta. Niekas Europoje tokio dydžio išmokų nemoka.

Anonimas

Anonimas portretas
O kodel ne is taip vad kariuomenes? Paremkime pensininku pinigais Amerikos milijardierius.

Kotryna

Kotryna portretas
BUS ILGALAIKIS VISUOTINIS STREIKAS . Kur geda dingo - seimunai ?

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Pensininkų pinigai motinoms.Tai pastoviai vyksta nuo 2008 01 01,kai Kirkilas ir Blinkevičiutė padidino motinoms išmokas kelis kartus,neturėdami tam tikslui lėšų.Tai jų dėka Kubilius buvo priverstas mažinti pensijas per krizę.Tai jų dėka SODRA buvo įklampinta į didžiules skolas.Kodėl jie taip elgėsi (dėl žioplumo ar piktybiškai)nežinau.

na tai atvira afera -vagyste

na  tai  atvira  afera  -vagyste portretas
,o is kur ims radisauskiene pinigus moket pensijas pensininkams ???paaiskins kad isdalino kitiems ...?

taip negalima

taip negalima portretas
taip negalima-tai vagystė.

jau

jau portretas
uzteks pensininku saskaita islaikyti visokias tingines, po 2 metus sedi namie gauna ismokas dykai

...

... portretas
Tai nuo dabar pensininkų pinigais bus apmokama ir seimūnų automobilių nuoma?..

o

o portretas
daug tokiu gudriu kur pasididina alga pries gimdyma ir po to ima padidintas ismokas , kai nepriklauso

a

a portretas
trumpinkit motinystes atostogas vietoj 2metu turi buti tik 3 menesiai , kaip visur europoj ir nereikes imti is pensininku dalies.

Nu jo

Nu jo portretas
Galėtų valdžiažmogiai savo kanceliarinius priedus tai pertvarkai paaukoti...

bus sukilimas prie ministerijos

bus sukilimas prie  ministerijos portretas
o kodel is pensininku o ne is ministru,valdininku o is ubagu,tai geriau veskit mus i miska ,greit sniego susalsim ir ponams nebus klapatu su mumis,

Nuomone.

Nuomone. portretas
O gal yra uzsakymas kuo daugiau vergu kitom salim uzauginti.Todel ir remia is penijai skirtu fondu.Nesugebi uzauginti vaiku negimdyk.O kodel mes turime kitom salim auginti vergus?

Aš prieš

Aš prieš portretas
Tik nepradėkit didinti tiems benkartams ,sulauks 18 ir išpyzdins į užienį ir tada iš kur surinks mokėti pensijas.

Galerijos

Daugiau straipsnių