Quantcast

N. Mačiulis: dabartinis sutarimas dėl MMA – logiškas, bet kai kurios rizikos išlieka

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Reikia viską skaičiuot pagal realų MGL, jį tvirtint kartu su biudžetu, tuo pačiu nustatyt MMA (~1.8-2,2*MGL), visus atlyginimus (ir pensijas) išreikšt per MGL, po 1 neapmokestinamą MGL kiekvienam Šeimos nariui, o pagal MMA įvest progresinius mokesčius (1 MMA, 2-3 MMA, 4-7 MMA, ir t.t. laiptukais). Ir tada nebeliks politikavimo, o ir - sumažėjus MGL nebereiks nieko 'kompensuot'.

Aha

Aha portretas
Ponui N.Maciuliui tai sveikintinas ir logiskas susitarimas,turbut sokinedamas i baseina stiprokai galva stuktelejo i grindis. :)

Šlykštu

Šlykštu  portretas
Skaityti tokius komentarus.Tokios"kultūros" darbdaviai su išsigimėlišku požiūriu į darbuotojus yra apgailėtini.

tegul tik bankrutuoja

tegul tik bankrutuoja portretas
inevykeliu vieta tuoj uzims kas moka dirbt

Kodėl neklausėt ką sakė

Kodėl neklausėt ką sakė portretas
Tarptautinis Valiutos Fondas, kad MMA algos kelti nebegalima, nes ir taip dažnai buvo keliama prie Butkevičiaus, tiesiog kas pusmetį. Dar pavasari buvo perspėjes Lietuvą Tarptautinis Valiutos Fondas, kad jeigu ir toliau kels MMA Lietuvai bus finansinė krizė. Kad jau ir dabar daug kas nebegauna atlyginimų, nes nėr iš ko mokėt, ir per TV vakar sakė kad bankrotas kai kuriom įstaigom.

Černiauskai

Černiauskai portretas
Apsišyk kniupščias su 500 MMA. Tau tik kelt ir kelt minimumą, matyt tavo boba ar tavo vaikai dirba už MMA kad taip reikalauji tos MMA didinimo, net apsišykdamas rėki ir rėki, išpūtes tuos savo ūsus panosėj.

Galerijos

Daugiau straipsnių