Quantcast

Ministerija siūlo vaiko pinigus didinti nuo 30 iki 50 eurų

Grįžti į straipsnį

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

...

... portretas
REIKIA ne 'vaikams' pinigus mokėt, o kiekvienam vaikui (šeimos nariui) užtikrinti po NPD! O jei dar metų gale darbdaviai būtų panašia suma už tokius pilnai metus išdirbusius asmenis premijuojami (į darbo užmokesčio fondą), tai ir darbdaviai tokius vertintų, ir bendradarbiai pritartų.

e tu anonime

e tu anonime portretas
tik didziausias durnius gali galvoti, kad tie "vaiko pinigai" nebus pragerti...ir kaip sukontroliuosi?

skaitytoja

skaitytoja portretas
tėvams bereikės tik padirbti vaiką o jį išlaikys visi mokesčių mokėtojai duokite tėvams normaliai uždirbti ir nereikės jokių vaiko pinigų kuriuos dalis ir pragers nei kiek nemotyvuojame kad dirbtų taip jau užaugo ir toliau auginame tik prašytojus o ne garbingus piliečius norinčius dirbti ir užsidirbti jaustis reikalingais ir oriais gyventojais

Anonimas

Anonimas portretas
...Lorenzo pavadinau ta "tiesiai sviesiai" komentatoriu...

Anonimas

Anonimas portretas
Geras sprendimas padidinti nuo 30 iki 50euru ismokas ir didesnems seimoms po 20 papildomai uz kiekviena vaika. Tik butu zinoma gerai, jei tos islaidos butu kazkaips kontroliuojamos, kad neatsitiktu taip, kad tevai sau isleidzia tuos pinigus, o vaikams niekaip tas gyvenimas nepagereja. Aisku cia tokia utopine mintis, nes neaisku kaip ta reiktu kontroliuoti. Cia zemiau esanciam komentare zmogus nerimauja, kad bus atiduota mokesciu moketoju pinigai alkoholiku vaikams. Na, vaikams tai tikrai reikia, ypac alkoholiku vaikams tokia pagalba butu gera, bet reiktu soc.darbuotoju isikisimo tais atvejais, kad pinigai butu isleisti vaikams. Tada juk negaila ir Tau Lorenzo?

tiesiai sviesiai

tiesiai sviesiai portretas
ministerija siulo dar labiau nugrezt visus dirbanciuosius ir pinigus atiduot kaimo pijokam turintiem po ų vaikus...

Galerijos

Daugiau straipsnių