Quantcast

Minimaliai algai didinti – 11,6 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Vyriausybė trečiadienį paskirstė valstybės institucijoms ir savivaldybėms 11 mln. 678 tūkst. 216 eurų, skirtų minimaliai mėnesio algai (MMA) didinti nuo liepos 1-osios.

Savivaldybėms paskirstyta kiek daugiau nei 7 mln. 23 tūkst. eurų.

Daugiausiai - 1 mln. 194 tūkst. eurų - atiteko Vilniaus miesto savivaldybei, 677 tūkst. eurų pervesta Kauno miesto savivaldybei, 311 tūkst. - Klaipėdos miesto savivaldybei, 287 tūkst. - Vilniaus rajono savivaldybei. Panevėžio miestui atiteko 278 tūkst., o Šiaulių miestui - 182 tūkst. eurų.

Mažiausiai lėšų - 9 tūkst. eurų - iš Vyriausybės gaus Neringos savivaldybė.

Taip pat apie 4,6 mln. eurų paskirstyta prezidentui, Seimui ir Vyriausybei atskaitingoms institucijoms, ministerijoms ir ministrams pavaldžioms įstaigoms, aukštosioms mokykloms, kitoms valstybės institucijoms.

Minimalus darbo užmokestis liepos 1 dieną pakilo nuo 300 iki 325 eurų.


Šiame straipsnyje: MMAMMA didinimasVyriausybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Nors ir kokia pinigų reforma tegul būna,vis vien nukentės vartotojas,pakilus atlyginimui,pakils ir daug kas,dujos,elektra,šildymas ir t.t....

ww nesuprantanciam logikos

ww nesuprantanciam logikos portretas
Cia nereikia jokios logikos. Valdzia nebutai "didina" minimalia alga,kad pasirodytu - va,kokie mes geruciai,stai ir visa logika. Viska jie supranta - ir kad pragyventi uz tuos skatikus neimanoma ir kad iki ES vidurkio mums kaip iki menulio,bet jiems giliai nusisvilpt ant musu visu - stai jums ir loginis paaiskinimas.

L

L portretas
Mes ES ar ne? Kodėl algos neeuropinės jei kainos visos europinės??? Aaa? Kaip žmonėm gyvent lodoriai, gėda jums tūrėtų būt šūdai, uždirbantys keliokika tūkst į mėnesį!!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių