Quantcast

Mažų pensijų gavėjai gali tikėtis 20 eurų priemokos

Grįžti į straipsnį

Aniger

Aniger portretas
Baikit bajerius!! Kiek metu laisva Lietuva, ar nors viena valdzia pasirupino. Tai konservai ar kitos valdzios atstovai jus tylejot ,viskas hersi buvo. Dabar, kai pradejo tvarkyt pensiju sistema,viskas blogai jums per mazai, vis negana!!!! Palaukti kantrybes reikia, nenorekit is karto i roju nujot!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Kur tie 20 euru,jau mokejo pencijas,ir padidino pagal tai kaip visiems kilo,bet tu 20 euru nedadejo,kam meluoja žmonems,nes niekas negavo,aferistai.

Janina ,Rovena

 Janina ,Rovena portretas
Tegul seimunai tuos 20-t euru pasilieka ant zvakiu.Jie dades 20-t. euru o parduotuvese pabrangs 220-t.Dekojame uz toki geruma...

...

... portretas
Na, nepirk tų 'vaistų' - ir sveikesniu būsi, o ir pinigų LIKS.

Kur dingo valstieciai jusu pazadai.?

Kur dingo valstieciai jusu pazadai.? portretas
Stai runkeliai patikejot savo nuo zagres pazadais ir balsavote uz juos.Niekada nebalsuoju uz daug zadancius.Jie buna melagiai.Juk zadejo visiem padidinti bene nuo liepos pirmos pensijas .Mat sulygins ir mazai dirbusiu uzdirbusiu.Sovietinis mastymas ,visiem po lygiai. Stazas yra .Uzauginti du Lietuvoj dirbantcius vaikus Pensija 250 e . Ar tokia pensija zmogui normalu gauti.Juk tokiam amziui kiek vaistai vien kainuoja. .

vanda

vanda portretas
kokia nesamone yra tokiu kurie gauna 240 ir dar dirba ir jiems dar dades cia yra didziausias durnumas galvokite ka darote gauna alga ir dar gaus 260 nieko sau alio galvokite kam duoti

pensininkas

pensininkas portretas
Kąip suprasti išrenkami tik tie, kurie neturi kitų pajamų? Dirbi 40 metų ir gauni pensiją tokią pačią kaip tas ,kuris nedirbo arba vos 10-15 metų dirbo. Na ir teisybė Lietuvėlėje.

...

... portretas
Dabar biedniokai pamaloninti po 20€, paskui vidutiniokams bus patrupinta po 50€, o 'nusipelnę' kiekvienąkart sau prisidės po 200€.

mociute

mociute portretas
Aš niekaip negaliu suprasti, kaip, gaudama vidutinį ar didesnį už vidutinį darbo užmokestį, turinti daugiau nei reikia darbo stažo, gaunu vos 200 e, beveik tiek pat, kiek valkatavę, tinginiavę ar kitaip vengę darbo ir mokesčių piliečiai? dabar lašina po lašelį-jei žada 30, prideda 8, jei 20-tai 5....atiduokit tai, ką uždirbau, sąžiningai mokėdama mokesčius nuo visų pajamų, manęs nereikia žeminti.....

Vanda

Vanda portretas
kada nustos remti visokius tinginius reiškia skatina nedirbti nes vistiek tau duos kad pragyventu jei prie pensijos pridėti tai visiems pridėti nes visų pensijos tik kaip vištos ašara nebent tie kurie gauna po kokius 500 eurų

O

O portretas
dabartiniai dirbantieji turi ir daugiau kaip 30 metų stažą,ir jiems nekvepia jokiomis pensijomis. Eisi į darbą kol kokiam patvory užsilenksi. Ir visa tai už 400-500€. Ko vertas žmogaus gyvenimas ir oligarchų išnaudojimas. Dar sako smetoniniais laikais buvo išnaudojimas. Tokio išnaudojimo tikrai nei vienos santvarkos metais nebuvo,kaip Nepriklausomybes metais.

Korbouskys

Korbouskys portretas
dades kvailiems runkeliams vz rinkejams!

Anonimas

Anonimas portretas
Tikekites runkeliai, valdzios pider.iniai vagys jums dades, o prokurorai pasivije dar prides. Cha cha cha ..... ir taip 27 metus pi.sa lietuvius. Paklauskit kiek tie kurvos turi milijonu Amerikos ofserinese kompanijose.

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip su žmonėm kurie turi visa reikalynga darbo stažą o pensija vos 200 eur. siekia?

Na bet durniau turbūt nebūna

Na bet durniau turbūt nebūna portretas
pavyzdžiui kas negauna 230 eurų gaus papildomai 20 eurų, o tas kuris gauna 235 eurus tai nieko papildomai negaus. Ar tokių nesąmonių siūlytojai bent supranta ką siūlo ?

visi

visi portretas
parsidave savai ir briuselinei zydu mafijai ir toliau kaip ir visados mulkina ir tempia laika o zadejo liepa dadet 1 zodziu mafija ir toliau karaliauja kaip nori......

serž

serž portretas
Koks valdžios mąstymas, jei riekia pensija truputį padidinti tai vis nuo naujų metų. Atrodo ,kad pensininkai gyvena po kelis šimtus metų. Jiems kiekviena pragyventa diena tai jau laimė.Ir reikia mažiau plepėti ,bet veikti-pasakei padidinsi, tai didinkite ,jau nuo pirmadienio, o ne laukti naujų metų.Valdžios mintis ,o gal nemaža dalis ir nesulauks.

Antanas

Antanas portretas
O kaipgi, šnapsas pabrango - reikia jiems pridėti.

O tai kaip man?

O tai kaip man? portretas
Jeigu aš dirbau, ne durnių voliojau , ir mano darbo stažas 39 metai, o pensija nesiekia 300 eurų, tai kodėl man nepridės tų 20 eurų, kuo aš blogesnė, jug šitiek daug dirbau valdiškam darbe. O dabar tie kas durnių voliojo jauni būdami, neužsidirbo darbo stažo, užtai ir pensija maza , tai mat tiem tinginiam dabar pridės po 20 eurų, o mum kas dirbom visą gyvenimą , špygą taukuota. Mes-antrarūšiai, pagal Kukuraiti, mes sotūs esam, negaudami nei 300 eurų, jam svarbiau tinginiai, lodariai, pijokai, kurie gėrė ir nedirbo.

Galerijos

Daugiau straipsnių