Quantcast

Luhansko vadovai bandys pritraukti Lietuvos investicijas

Ukrainos valdomos Luhansko srities dalies vadovai kvies į karo nuniokotą regioną investuoti Lietuvos verslus.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai Eltai pranešė, kad kitą savaitę į Lietuvą atvyksta Luhansko administracijos vadovai, norintys pritraukti Lietuvos investicijas.

„Svečius ypač domina bendradarbiavimas žemės ūkio srityje - produkcijos gamyba ir perdirbimas, kitos verslo bendradarbiavimo galimybės“, - Eltai sakė rūmų atstovas Darius Buta.

Anot jo, kitą trečiadienį vyksiantis susitikimas turėtų sudominti tuos verslininkus, kurie nori prisidėti prie Donbaso regiono atstatymo darbų - bus aptartos verslo ir valdžios bendradarbiavimo galimybės.

Tarp atvykstančiųjų į Lietuvą bus Ukrainos Luhansko srities valstybinės administracijos vadovas, srities karinės-civilinės administracijos viršininkas Garbuzas Jurijus Grygorijovis, administracijos Komunikacijos direktoriaus pavaduotoja Kulbačas Larysa Alfredivna, Lietuvos ambasadorius Ukrainoje Marius Janukonis, taip pat kiti administracijos vadovai.

Rusijos remiami separatistai 2014 metais paskelbė nepriklausomybę ir įkūrė apsišaukėlišką Luhansko liaudies respubliką. Tačiau regionas į šiaurę nuo Luhansko išliko Ukrainos pajėgų rankose.


Šiame straipsnyje: luhanskasLietuvos investicijosDarius Butakaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

gin

gin portretas
nesupratau bajerio-rusija sugriove, tai tegul ir atstato, ko ten list , gi suskiai visada apague, nusaus , nunuodys

cha

cha portretas
Nori prarasti pinigus- eik į Ukrainą. Ten tave apvogs ir dar užkokošins, jei kas.

Šiaip

Šiaip portretas
Tik ar atsiras tarp Lietuvos verslininkų tokių drasuolių ten investuoti. Juk tuoj bus Putino agentais apšaukti ir jų verslą Lietuvoje greitai užrauks.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių