Quantcast

Lietuvoje daugėja legaliai atvykstančių ukrainiečių

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Daugiau ukrainiečių Lietuvoje - daugiau lietuvių Londone; kas mums iš tų ukrainiečių dirbti pritinginčių? (ach, alkoholio verslas klesti)

Šiaip

Šiaip portretas
Niekaip nesuprantu. Ukrainiečiai padarė revoliuciją išsilaisvino nuo prorusiškos priespaudos tapo laisvi. Kam? Kad kaip ir mes turėtų laisvę masiškai emigruoti iš Ukrainos?

Kęstas

Kęstas portretas
Kas mūsų laukia Lietuvoje? Ekonominiai migrantai mums lips ant galvų Su tokia ekonominių migrantų savivale jau žmonės kovoja Vokietijoje. "Dar visai neseniai jaunų migrantų vyrų grupės kartais alkūnėmis prasibraudavo prie nemokamo maisto į eilės priekį, prisiminė taip pat nemokamo maisto prašanti vokietė L. Lohse. Ji daugiau nei vieną kartą nuėjo namo tuščiomis rankomis. Kai kurios vyresnės moterys vokietės buvo tokios įbaugintos, kad visai nustojo vaikščioti nemokamo maisto, sakė ji.

Kęstas

Kęstas portretas
Vieno maisto banko sprendimas Eseno vakariniame mieste nutraukti migrantų registraciją nemokamo maisto gavimui po to, kai tie migrantai palaipsniui tapo didžiausia šio maisto banko vartotojų grupe, sukėlė reakcijos audrą Esene, buvusiam anglies kasyklų miestelyje ir visoje Vokietijoje. Netgi kanclerė Angela Merkel pasisakė: "Jūs neturėtumėte taip skirstyti žmonių". Tačiau ginčai parodė nepatogią realybę: praėjus trejiems metams po to, kai Vokietija sutiko daugiau nei milijoną pabėgėlių, didžioji dalis naujokų integracijos naštos nukrito į neturtingiausiųjų rankas, kurių rajonai pasikeitė, ir kurie turi konkuruoti su pabėgeliais dėl subsidijuojamų butų, mokyklų vietų ir , maisto banko atveju - nemokamo maisto." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Algis

Algis portretas
Lietuviam atimineja pilietybe, atstumia nuo salies kur jie gime, o ukrainiecius ima tuntais. Spekit kas gyvens Lietuvoj po 10 metu? Ir kokia kalba bus?

Tikram atsilupelui

Tikram atsilupelui portretas
O tai ne buve komunistai,tokie kaip Brazausko saika,o tai ne buve kolukio pirmininkai,tokie kaip Kaurbauskio saika ir isgrobste ta Lietuva? Ar ne Maskvos pirdilos visa Tarybu Sajunga i bankrota nuvare?Ar ne per debilu komistu valdyma visos gamyklos apaugo milijoninem skolom?Tuo metu koncervatoriu nebuvo,buvo tik komunistiniu kiauliu gauja,kuri pati nuvariusi visas gamyklas i bankrota,paskui uz kapeikas prichvatizavo.Man propogandods klausytis nereikia,as gyvenau tame laikmetyje ir labai gerai atsimenu kaip kas buvo.

Tam atsilupėliui

Tam atsilupėliui portretas
O kas pradėjo Lietuvos išpadavinėjimą urmu,prichvatizaciją,ar ne konservatoriai? Ištaksavoti viską prisigrūdant savo kišenes galima momentaliai, bet va atkurti kas sunaikinta reikia dešimtmečių. Taip kad kartais įjung savo smegeninę,o ne tik propagandos klausykis.

tam-......,,to nekenciukons....,, tu pas esi atsilupelis

tam-......,,to nekenciukons....,, tu  pas  esi  atsilupelis portretas
su kaciu sumyztom smegenelem pidermopsas , prie ko cia tie kurie sedi seime ,,,, 8 metus grybauskaite su URM, teismais ,prokuratura , VSD ,STT FNTT,KT, AT migracijos tarnyba ir t.t vygdo uzsienio debiliska politika ir lietuviu tautos genocida ...o butent TOSE SARAGESE IR SEDI KONSERVATLYBERASTINIAI DEGRADAI SU SAVO KGB--ISTINE PRAEITIM.....tai prie ko cia tie valstieciai--kuriems ir siaip nesaldu seime ir vyriausybeje , kadangi anukelis su konservais ir gentvilas su lyberastais kas diena raso po 10 apkaltu ant ju visu , organizuoja su Tapinais ir prezidentes palaiminimu protesto akcijas , smeizia , kurpia aferas, santazuoja ir taip jau beveik 4 metus....

to nekenčiukonservatorių

to nekenčiukonservatorių portretas
Ei tu atsilupeli,ar nor orientuojiesi kas dabar valdo Lietuva? Prie ko cia koncervatoriai.Keturis metus atvalde komunistai su Pakso ir Uspaskicho saikom,dabar,valstieciai drolina ir vistiek kalti koncervatoriai.Ir is kur ant tos Lietuvos tiek daug idiotu prisiveise.

nekenčiukonservatorių

nekenčiukonservatorių portretas
Ačiu konservatoriams.........sunaikins Lietuvą visai.....kam šitie chocholai reikalingi.....

o lietuviu

o lietuviu portretas
mazeja... dekokit melynam kiteliui

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai Lietuva išnyks jai ir bus tai ar bus nors bent vienas lietuvis kai vyresnieji išmirs o jaunimas jau baigia išvykti priverskite verslą mokėti normalius atlyginimus ir grįš lietuviai dirbti į savo tėvynę nereikės kitataučių kurie apšilę kojas pradės reikalauti daugiau teisių ir valdžios matosi kaip sprendžia saviškių grįžimą į Lietuvą verslas išvijo mūsų sūnus ir dukras be anūkus iš šalies per savo gobšumą kodėl prekių kainos vienodos kaip kitur o atlyginimas žymiai mažesnis ne valdžia tai daro o verslininkai kurie tik kraunasi milijonus iš vargšų darbininkų dirbančių už centus ir sukuriančius jiems tuos milijonus reikia verslui didinti pelno mokestį jei nedidina atlyginimų jei įmonės atlyginimai dideli ta įmonė mokėtu mažesnį pelno mokestį laikas paskelbti mitingus ir streikus įmonėms o ne prie seimo

senas pedalas

senas pedalas portretas
Kestai,uz koki kieki desru galeciau tave patratinti?

Kęstas

Kęstas portretas
Dėl tų ukrainiečių D. Grybauskaitė veltui sunaikino mūsų sūrių ir dešrų gamybą. Vakaruose mūsų lietuviškų sūrių ir dešrų niekas nežino ir nemėgsta. Paragauna ir išspjauna, nes šis maistas netinka vakariečių skoniui. Rusai gi labai gerai žino mūsų maistą ir jį mėgsta. Bet D. Grybauskaitė sukėlė Maidaną Ukrainoje. Kai rusai pasipriešino rusų kalbos draudimui Ukrainoje, D. Grybauskaitė parėmė sankcijų Rusijai idėją: neleisti Vakarų bendrovėms finansuoti energetiką Rusijoje. Rusai atsakė embargu mūsų dešroms ir sūriams. Užtat sankcijos gal nuleis Rusijai kraują, ir mes greitai ganysim avis prie Kremliaus? Ne, oi ne. "Kinija nori pigios rusiškos energijos ir finansuoja Rusijos energetiką pati, nelaukdama Vakarų šaltinių pagalbos."

Kęstas

Kęstas portretas
Deja, D. Grybauskaitei nereikia pigios rusiškos energijos, todėl mes visi mokame už daug brangesnes suskystintas dujas. Rezultatas mums gana liūdnas. Mūsų sūrių ir dešrų gamyba praranda svarbiausią rinką ir merdi. D. Grybauskaitė palieka visą Lietuvą ant ledo. Svarbiausia, kad viskas veltui. Rusai kaip vystė energetiką, taip ir tebevysto. Du svarbiausius Vakarų konkurentus: Rusiją ir Kiniją mes suvienijame prieš Vakarus. Gediminas ilgai juoktųsi iš tokios politikos. Mums reikia karaliaus. Neturėjome nė vieno normalaus, politikoje susigaudančio, prezidento. Visos šios asmenybės pradeda nuo žurnalisto, inžinieriaus ar komunistinio partorgo darbo, po išrinkimo ilgai mokosi ir nieko neišmoksta, nes sunku mokytis senatvėje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

To Loreta

To Loreta portretas
Tau nemokama istorijos pamokele. Krymas niekaip negalejo buti okupuotas,nes nuo caro laiku tenais gyvena rusai ir niekas ukrainietiskai nekalbejo net sovietmieciu. Zmones patys atsiskyre per referenduma kaip kadaise Lietuva atsiskyre nuo SSSR.

na

na portretas
Ilgai nepadirbs nes parduotuvej maciau kai rusiskai kalbantys statybininku uniforma per pietus pirko keptas slauneles ir puslitri,tai kiek laikys tokius,kol nukris nuo kokio stogo

Vadakste

Vadakste portretas
Tai kodel ukrainieciai bega nuo to gerojo "dedes" Porosenko.Galetu nebegt , o reikalaut Porosenkos ir valdzios geresnio gyvenimo , tai nejaugi vetui nuejo visi Maidanai. gaila zuvo nemazai zmoniu , po uzgrobtos valdzios ,grubiu pazeidimu , ukrainieciu prie geresnio gyvenimo neprivede.

ne negeriam

ne negeriam portretas
rukom zole,haholu atvezta,gerai ji juos i cia veza.

vycka

vycka portretas
lietuva jau kaip prostitute kas nori tas ir pi ..a

efka

efka portretas
Ei apcioj pasirase,jus gal visi kartu kazkur geriate? Toks jausmas,kad girtu idiotu plepalus skaitytum:)

Anonimas

Anonimas portretas
Teko daug pazint ukrainieciu tai pvz jie kaip lenkai verks greit lietuviai nuo haxolu

Anonimas

Anonimas portretas
Labusai, mokinkites rusu kalba. Busit ispisti per visas skyles. Choholai puolaaaaa.

ha ha ha

ha ha ha portretas
putino ir usa planas veikia,be kraujo laso uzimt Lietuva,mokykites kalbet rusiskai ir skaitykit korana,greit prireiks.

Loreta

Loreta portretas
Klaipedoje jau jaučiasi daugiau rusų kalba kalbančių.Tai matyt "ukrainiečiai". Juk žinome kad daugybė save vadinančiais ukrainiečiais nemoka savo kalbos. Taigi, Te atvažiuoja bet privalome nurodyti terminą per kurį privalo išmokto valsybinę-lietuvių k. Vilniuje jau ne viena įmonė kur dirba atvažiavę ukrainiečiai ir kiekvieną d. skiriamas laikas liet. kalbos mokymuisi. Ar negali būti taip,Kad Putinas pasakys taip kaip apie jų okupuotą Krymą: "juk Kryme visi kalba rusiškai,tai kodėl turi priklausyti Ukrainai?"

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau jau mūsiškiai sugrįžtų,kam mums tie ukrainiečiai.Jie turi savo didžiulę derlingą šalį,tik per savo ambicijas negali niekaip susitvarkyti.O kas jau mus priėmė išskėstom rankom?Sunkus,vergiškas darbas svetimose šalyse.O čia mat prezidentė nestygsta pritempti ir ukrainiečių,ir žydų.Tegu pati važiuoja ten,kam prijaučia ir ten gyvena.Lietuvoje nėra vietos lietuviams per ją.

Romas

Romas portretas
Daugėja vagysčių iš BMV čia jums bevizis režimas.

Rolas

Rolas portretas
o tie barsukai tegul vergauja karalienei

Rolas

Rolas portretas
Lux .,baltas zmogus nors dibt netingi

geriau šimtas ukrainiečių

geriau šimtas ukrainiečių portretas
negu vienas babajus

Galerijos

Daugiau straipsnių