Quantcast

Lietuva išmoko nusilenkti: bankas „Barclays“ ateina

Grįžti į straipsnį

giedrius

giedrius portretas
sukurs naujas darbo vietas anglam:)saunu,atsiras ir keletas siltu vieteliu pas juos

Ignacas

Ignacas portretas
Tai kas kam duoda pinigus. Ar Barclays investuoja į savo turtą Lietuvoje, ar Lietuva dovanoja britams savo pinigėlių, už jų gražų pavadinimą ???

vytautas

vytautas portretas
O kur čia investicijos? Nebent čia naujas pinigų plovimo būdas. Sudarykit tokias sąlygas Lietuvos verslininkams, tai visi išeiviai kaip mat bus Lietuvoje.

stormas

stormas portretas
gerai kad barclays bankas nori investuoti LIETUVOJE; bet ar neatsitiks taip kad anglai nori susigrazinti pinigus is tautieciu, kurie uzdirbo ir issiveze is D.BRITANIJOS ?

Programuotojas

Programuotojas portretas
Liuks,- kai tik atsiras ten pas juos silta vietele - kaip mat nusiusiu CV. O LT firmos lai eina sikt - nemoka lietuviu darbdaviai vertinti savo darbuotoju...

paslaugos

paslaugos portretas
Paslaugos... Kuinia tokios investicijos, nuo ju neturtejama. Reikia gamyba vystyti, tik tokia pramone is tikro daro krasta turtinga, o paslaugos - pagalbine saka, papildinys, be kurio zinoma normaliai neveikia ir gamyba. Paslaugos "dirba" tol, kol valstybe skolkinasi pinigus (kuriuos veliau grazinti reiks!) ir jais maitina tas paslaugas... So, nematau cia nieko gero, shnipshtas gausis, kaip visada Lietuvoj...

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių