Quantcast

Lengvatos tėvams – tik svajos?

Grįžti į straipsnį

Romkis

Romkis portretas
as neauprantu, kaip dar iki siol zmones i tai ziuri pro pirstus?! kada pagaliau eisim deginti ir siaubti parduotuviu?!

Hmm

Hmm portretas
Problema ta, kad pas mus viskas yra prabangos prekės - tiek sauskelnės, tiek vaistai ar maistas, netgi šildymą nori pritempti prie prabangos prekių, nes galbūt koks vienas kitas turtuolis apsigyvens bute, kur suteikiama 2x kainos garantija šildymui, lyginant su namu :)

Komentuoja ne I tema

Komentuoja ne I tema portretas
Kai kurie is jusu nesupratot apie ka sis straipsnis. Taip, geriau be sauskelniu bet straipsnis cia apie kainas Lietuvoje.

Liutauras

Liutauras portretas
Gerbemoji mama,kuri auginote prieš 35metus,atsibuskite!!!! 21amzius.mums visiems labai gaila,kad jūs gimėte ir tapote mama tuo sunkių 20 amžiaus periodu.

mama

mama portretas
Gerbiamos Mamytes pasisiukite palutes ir skambkite,tai buvo dar taip neseniai tik pries 35 kai auginau vaikus nebuvo skalbimo masinu skalbdavome renkomis.dabar vaikstote su metriniais nagais.ir teisinegai kad vaikai iki 5 metu nezino kada jie siusioja.susimastikite

Uzjauciu vaikus

Uzjauciu vaikus portretas
Manau,kad sauskelnes naudoti reiketu saikingai,o tai dabar ko ne iki mokyklos vaikai vaiksto su baisuliniais guzais kelnese,sutina savo apatine dali.Ar nesusimastote kodel vis daugiau dabar atsiranda nevaisingu zmoniu,juk sauskelnes pas mus pradejo naudoti mazdaug pries 30metu.Kas jas istyre pries pradedant gaminti?Tam juk reikia ne vieno desimtmecio.Siulyciau tetukams ir mamytems padaryti ekspermenta ir nors viena dienele pavaikscioti su sauskelnemis,dydziu yra ivairiu,nusipirkite vaistineje ir pavaiksciokite,pabegiokite taip pat aktyviai,kaip jusu vaikutis ir,manau,nebenoresite,kad jusu vaikas istisai devetu jas.Daugiau skirsite laiko vaikui mokindami ji sestis ant puoduko.Ir tik nereikia sakyti,kad dabar laiko zmones turi maziau,atvirksciai-daugiau.Daug buities darbu automatizuota,eiliu nera,darbo valandos apibreztos,automobiliai pas kiekviena,tik va,noro pajudeti, net ir namuose,nera.Baikim siukslinti ir skriausti vaikus!

JustMe

JustMe portretas
SAM : Viskas paprastas, KAM tau mesti kainą už kitus daug žemiau, jei maxima / iki / Rimi jos nenuleidžia? Va tau ir konkurencinė aplinka. Jų pasakymas atitinka realybę, jie siūlo pigiau nei kitur (kalbant apie Lietuvą) bet nemato reikalo išsiskirti iš konteksto su per daug pigiom prekėm :) Jei Lietuvoje būtų aršesnė konkurencinė kova kaip toje pačioje Airijoje ar kitose šalyse - kainos ir čia būtų mažesnės :) Bet kadangi rinkoje turime vieną didelį monopolininką, kuris vadovauja visai rinkai tai ir kainos nesmunka :) Daug kas sako, kad Lietuvoje jau pakanka parduotuvių, mano manymu atvirkščiai, kuo daugiau bus skirtingų tinklų, tuo daugiau šansų, kad nebegalėdami konkuruoti niekaip kitaip bus mažinamos kainos :) Ateitų dar kokia ALDI, Tesco ar dar kitas low price tinklas efektas būtų jaučiamas ;)

Boleslovas

Boleslovas portretas
Stai jums ir "metu darbdavys" ... Greiciau, "metu vagys"

As

As portretas
Tai kad panaikinus pvm vistiek nesigauna per puse pigiau, kad ne vien pvm kaltas dėl dvigubų kainų skirtumo

močiutė

močiutė portretas
pratinkite vaikus sėdėti ant puoduko ir prašytis ir nereikės sauskelnių iki 2 metų patogumas mat didelis bet ir vaikams nesveika tos sauskelnės

Sam

Sam portretas
Kiek tie Lidlo atstovai gali dainuoti ta pacia dainele apie konkurencingas kainas, pirkiniu krepšelį ir t.t?! Konkretus sauskelnių atvejis. Kodėl kaina skiriasi dvigubai? KA?

pypenas

pypenas portretas
PVM-tai dykaduoniams atlyginimai ir kelionpinigai.......???????????????

...

... portretas
REIKIA to PVM išvis atsisakyt, jis buvo sugalvotas TIK kaip vaistas hyper-infliacijos sąlygomis; dabar tas PVM - lyg dozė narkomanui, kurią vis reikia didint.

NU JO

NU JO portretas
Maziau kontraceptiku ir bus tu vaiku!Daug zmoniu uzaugo be sauskelniu,uzaugtu ir si karta, tik tektu teveliams daugiau pajudeti.Tada zinotu,kad vaikas ne zaisliukas,kad jis-rupestelis.Zinoma,negrisime i viduramzius,bet tai maziausia problema.Sauskelniu reiketu naudoti kuo maziau,bent namuose apsieiti be ju,nes tai baisuline tarsa.Pagalvokite kiek ju ismetama.

Galerijos

Daugiau straipsnių