Quantcast

Kuršių nerijos Rusijos dalis atjungta nuo Lietuvos energetikos sistemos

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
1836 - 1863 metu taip vad, sukilimai tai Anglijos sukurstytu Lenku ponu sukilimas PRIES BAUDZIAVOS panaikinima. LDK buvo prijungta prie Rusijos imperijos su savo istatymais (Lietuvos Statutas) kariuomenes daliniais. Uz isdavyste 1863 m, LDK istatymai buvo panaikinti. O del Kraziu tai VISIEMS aisku kad kataliku lenkiski kunigai kurste muzikus maistauti. O ka darytu dabar lietuvos pi.de.ra.sine valdzia jeigu koks miestelis pradetu maistauti. Taikia demonstracija prie seimo SUSAUDE. Liberastiniai sliuzai, gal nevapsekit apie demokratija. Dar del LDK prijungimo 1793 metais prie Rusijos imperijos. LDK buvo prijungta todel kad Rusija ispirko is Anglijos banku VISA LDK skola kuri kelis kartus virsijo LDK biudzeta. Valstybe buvo praskolinta, pragerta. Kariuomene issilakste nes nebuvo pinigu moketi kariuomenei. LDK buvo VISISKAI ZLUGUSI. Austro-Vengrija ir Prusija pasidalino Lenkija. Liko tiktai Warshuvos hercogyste Taigi muzikai, Rusija cia ne prie ko.

Anonimas

Anonimas portretas
ANANIMAI,sakai mes tokie ,siokie ,o ka tu pasakysin i tai ,kai 1863 m,caras atsiunte maskoliu kazokus i KRAZIU kaima ,kazokai su arkliais ijpje i baznycia iskapojo 400 tikinciuosius uz tai kad tikintieji nenoreko atiduoti baznycios maskuoliams ,8kazokai isprievartavo 12 metu mergaite ,2 savaites kazokai zulikavo kaime ,plese ,zude zmones,tai kas yra okupantai ar mes ar atejunai su kardais ,kada nors paskaityk dokumentus pries juodinat tautas,apie savo proteviu [[[[[ZYGDARBIUS]]]]]]]

Robis

Robis   portretas
Memelenderiai tokie patys okupantai kryžiuočiai.

Onanimui

Onanimui portretas
O iš kur tu, šūdina išpera, lietuviškai išmokai, a? Tik kad, matome, rusiškoje klaviatūroje diakritinių ženklų nėra, ar ne? ;))) Tai ir lindėk toliau sau tyliai putino rudojoje... Beje, ačiū nors už tai, kad reklamuoji kuršišką Mėmelio vietovardį (akivaizdu, imbeciliuk, kad tu jį laikai vokišku) :)

Anonimas

Anonimas portretas
Jo, pirma 1956 m, deportavo likusius vokiecius ir lietuvininkus is Memelio krasto ir uzveze lietuvisku atmatu. Atsimenu su koiu skausmu skyremes su deportuojamu lietuvininku ir vokieciu vienmeciais. Gaila, kad tevas nenorejo isvaziuoti. Nuo tada pradejo nykti Krastas kol dabar liko tiktai dvaru ir lietuvininku sodybu nugyventi griuvesei. NE RUSAI sunaikino Memelio Krasto kultura, architektura ir vietinius gyventojus. Tai okupacines Lietuvos darbas

Anonimas

Anonimas portretas
Komentuokliai - užkemšat butelį ir išsiskirstot žmonių nejuokine.

>o kodel

>o kodel portretas
O todel, kad zinojo, kokiais perejunais bus apgyvendintas sis krastas...

O kodėl

O kodėl portretas
Lietuva nepasiėmė Kaliningrado srities dar prie Sniečkaus?Taigi siūlė Tarybų Sąjungos laikais ir gana rimtai...O mūsiškiai tol važiavo su dešrm ir lašiniais į Maskvą, kol numarino tą klausimą.

>o

>o portretas
Kvailas klausimas. Baltu zemes atiteks tik Baltams. ;)

o

o portretas
kam atiteks kuršių žemės

To Anonimas

To Anonimas portretas
Tu teisus, petia. Jei jau sienų perbraižymas kam nors teks tai - milžiniškas - tavo rusijai; kai sibiras atiteks Kinijai, o kitką pasidalins Kaukazo tautos ir Totorija :) Reikia labai nedaug - kad naftos kaina nukristų, kaip prieš sssr subyrėjimą, o dujas ES nebepirktų iš tavo brangios tėvynės. Ir tai tikrai bus - gerai jūs žinote kiekvienas, tik drąsinatės va taip kaip tu čia dabar pakliedėjai.

galesi tu smaukyti

galesi tu smaukyti portretas
ANANIMAI,o tu nebijai tautu kurios tavo tevainiai okupavo .o jeigu pareikalaus grazinti atgalion kaip tada mes savo tevu zemes turim dar nepilnai, kai visi sukils pries maskolius tai beliks jums tik MASKVA o visi kaimynai nuo jusu apvokti,pradedant nuo japonu salu ir grazinkit prasom visiems o prusija nuo senoves yra lietuvos dalis ir karaliaucius musu ,istorija jums duosim skaityti nuo 1030 metu ten parasyta ir rusu ranka kiek zemes turejo maskoliai t,y,dabartine maskva jusu,, didziausias vagys aiskina kas turi grazinti kam ,juokdariai ,pasaulis irgi turi senoves zemelapius ,vokietyja jau dave kinijai zemelapi del kinijos teritorijos ,kinija jau atsieme sibira ir tolimosiuos rytus,bus sekantis pareiskimas ponas troli .matysim kas ka turi grazinti

Tam, kur apie kazkoki stalina kliedi

Tam, kur apie kazkoki stalina kliedi portretas
Pasvajok arba pasmaukyk... :D

Anonimas

Anonimas portretas
Prusija susigrazins Lietuvos okupuota Memelio Krasta. Adolfas Hitleris 1938 metais atsieme, bet kvailas Stalinas ji perleido Lietuvos Tarybu Socialistinei Respublikai. Kadangi LTSR jau nera tai ir sis Stalino geros valios zestas NIEKINIS. Memelio Krastas PRIVALO buti grazintas Prusijai. Taip pat ir pietines Prusijos zemes dell Stalino geros sirdies atitekusios Lenkijai. Laukia didelis sienu perbraizymas. Gali buti taip kad is dabartines Lietuvos liks tiktai Zemaitija ir Kauno rajonas.

Anonimas

Anonimas portretas
Netinka Baltu zemem tie svetimi pavadinimai, na netinka ir neiprasta...

Galerijos

Daugiau straipsnių