Quantcast

Klaipėdos uostas – nepralenkiamas tarp Baltijos valstybių

Grįžti į straipsnį

nikis

nikis portretas
Vel mizniu gauja pasiuto,matai ne pagal juos,nera kaip pavergti.Pradejo,nera kur valteles nuleisti,kitam dulkes maiso.Tai vaziuok gyventi ,kur tau dulkes nemaiso,ko ten triniesi.Del keliu idiotu sustabdyti uosto pletra,ar geriau idiotus iskelti tokiau.Ka bedarytum,islenda verksniu,arba Lietuvos neapkenteju burys ir ima verkslenti.Kastratai nesubrende.

vidas

vidas portretas
O kacapu spauda geredamasi vis rasinejo,kad pribaltikos uostai eina i bankrota,kai rusai sumazino i juos patenkancius krovinius.Idomu,ka dabar suskiai rasys,ar tyles,kaip vandens i burna prisiseme.Kad nors karta kacapai teisybe parasytu,tik melas,melas,melas.

gerbėjui ir kitiems

gerbėjui ir kitiems portretas
dar kartą sakau- Klaipėdos valstiečiu partijos kuopelė atitinka Lietuvos valstiečių - žaliųjų partijos siekius taip kaip atitinka ožka baleriną.Susidarė nauja gauja ir prisidengdama partija eina į miesto valdžią.Tik tiek.Visiems norėčiau priminti posakį:,,Nėr kaip reik - visai nereik".Galvokite klaipėdiečiai, stebėkite, analizuokite ir galvokite..

Atsiprašau

Atsiprašau  portretas
ankstesniame mano komentare (panašu) įsivėlė klaida - laivininkystei bankrotas buvo iškeltas 2015 metais - daug vėliau nei ponas Vaiktus buvo ministro pavaduotoju. Atsiprašau

panašu

panašu portretas
Klaipėda taps, jau tapo, uosto priedėliu, o su privatizuoti saviems jau parengtu uostu bus tas pats kaip ir su laivininkyste- kuruojant ministro pavaduotojui Vaitkui Lietuva jos neteko, kaip ir apie 50 transporto laivų. Sekantis po jo Klaipėdos meras bus kinas?

vis tas pats ir tas pats

vis tas pats ir tas pats portretas
Primityvus straipsniai , įmetama vis ta pati lentelė ir vis apie krovos rekordus,lyg uostas būtų kažkokios sporto šakos komanda,na jei už tokią informaciją dar moka uosto administracija, tai tada čia tik rinkiminės kompanijos atgarsiai

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
Jei ir dabar visus uostus lenkiame,vien apie krovos rekordus kalbame kam tada beplėsti tą uostą

Romas

Romas portretas
Teisingai pastebėta, kad informacija pateikiama taip, kaip patogiau. Jeigu paėmus atskirai kiekvieną krovos kompaniją, tuomet rezultatai bus kiek kitokie. Aš čia apie tai, kad sudėjus visus Latvijos uostus rezultatai taip pat būtų kitokie. Valstybė ir ten ir ten viena, tik Latvijoje uostas ne vienas.

Senbuvis

Senbuvis  portretas
Vilnius jau pasmerktas nuo Astravo, valstiečiai užsimojo ir Klaipėdą sužlugdyti. To jau tikrai klaipėdiečiai nedeleis. Važiuokit į naisius ir terškite iki valios.

Šudmalystės karaliukai

Šudmalystės karaliukai portretas
Trys latvijos uostų skaičius sudėkit, o paskui rašykit užsakomuosius straipsnius. Parašoma kaip reikia,o ne kaip iš tikro...

Deja

Deja portretas
Uosto įmonių savininkams didesnė krova ir daugiau milijonų. O eiliniams klaipėdiečiams daugiau dulkių ir fūromis užkimštos gatvės. Šiandien į Baltijos prospektą apie 15 val. įvažiuoti nuo autostrados 10 min. negalėjau - fūrų eilės. Bus Vaitkus meru 100 proc. atsiras giliavandenis uostas Melnragėje. Ir kitą miesto pusę užkiš. Jo ir šūkis toks: ant Klaipėdos galima krauti daugiau :)

Uz Vaitkų

Uz Vaitkų portretas
prikėlė uostą, prikels ir Klaipėdą

gerbėjas

gerbėjas portretas
Valstiečiai ne taip blogai valdo Lietuvą. Geriauisiai per pastarąjį dešimtmetį. Algas padidino, pensijas pakėlė. Šaunuoliai. Tik už juos ir balsuosiu. Vaitkus super vadovas.

JahCity

JahCity portretas
Aciu! Baltarusams!!! Bet idomu kodel Liepoji ir Ventspils ,ir Ryga atskirai parasyta! Viena valstybe bet skirtingi uostai:))))

zmogus

zmogus portretas
Lietuvos Konstitucija sako kad strateginiai objektai neliečiami ir visada privalo išlikti Valstybės nuosavybėje

Anonimas

Anonimas portretas
o valstieciai laivus... Cia tai nuskambejo

Niparcinis

Niparcinis portretas
Rašinėlio paantraštė: Balsuokite už Vaitkų, valstiečių uostininką!

>Jei..

>Jei.. portretas
Tavo žiniai ten krova visada buvo viršijama.Taigi jokie rezultai nepagerėjo.O prieš kaltindami kad meluojama gal geriau pasirūpinkit kad žiniasklaida daugiau konkrečių faktų visuomenei skelbtų, o ne vien tik pinigų užsakomiesiems straipsniams lauktų.Kolchoznikus Johaidškio gauja tep išgasdino kad toliau jau nieko nežiūri ką žurnaliugos dirb

klp

klp portretas
ot portugalai dziaugiasi - kiek babkiu jiems klp uzdirba...

Jei nežinai nepliurpk

Jei nežinai nepliurpk portretas
Žmonės meluoja ir neraudonuoja. Ką konservei ir liberaliai pridirbo, valstiečiai stengiasi ištaisyti, taip pat ir uoste. Rezultatas yra, krova pagerėjo. O privatizuoti ar paversti uosto akcine bendrove nebesirengiama, nes yra rizika, kad ateis konserviai ar liberaliai ir viską išparduos puspigiai, kaip jau yra buvę praeityje.

Amigo .visu zveju vardu

Amigo .visu zveju vardu portretas
Aha uostas krova rekordai.o pvz nuvaziuoti prie mariu ir isileisti valtike zmoniskai tai kaip ir snipstas.turi vos ne kaip nusikaltima darydamas jaustis,nes gal uz krumo gamtos apsauga stebi kad per arti bandens privaziavai.baudas israso.geda Klaipeda geda.Tikiuosi naujas isrinktas meras tai igivendins.

Nnn

Nnn portretas
Nejuokinkit meluodami

Eilinis pilietis

Eilinis pilietis portretas
Kas mums iš to? LR uosto pelnas eina kur?Štai, galutinai padarys ten uabą ir bus ,,dar geriau"- valstybė be mokesčiu grašiu nieko negaus.Niekas neturės teisės žinoti kas kaip ir ką ten daro.Vagiai sunaikino 4 šalies laivynus, kitus svarbius krašto objektus ir štai užsimojo pasiimti paskutinį ir vienintelį LR uostą..Kai atėjo valstiečiai maniau bus kitaip bet pasirodo šitie irgi toki pat.Tik savo gaują kiša..O Lietuvos Konstitucija sako kad strateginiai objektai neliečiami ir visada privalo išlikti Valstybės nuosavybėje

o

o portretas
latviai per tris savo uostus zenkliai lenkia

Algis

Algis portretas
Įdomi žinutė. Uosto direkcijos pajamos 62 mln, o investicijos į uosto infrastruktūrą - netoli milijardo. Geras biznis? Į uostą įplaukė 13 laivų milžinų. Reiškia įplaukti galima. O kodėl ne 130? Krantinės daugumoje laisvos. Kam tada reikalingas išorinis uostas ir milijonus kainuojančios jo vizijos ir projektai? Tam kaip Šventoji?

Manau

Manau portretas
Reikia ir toliau glaudžiai dirbti su baltarusiais. Pirmaujame jų krovinių dėka.

Galerijos

Daugiau straipsnių